Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet izleyicilerine müjde!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet izleyicilerine müjde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7’nin geçen sezon sessiz ve derinden izleyen dizisi Emanet ekibi yeni sezonda yayınlanacak bölümler için çalışmalarını sürdürüyor. Dizinin hazırlıkları sürerken yeni sezon için bir tanıtım daha geldi.

Başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın rol aldığı Emanet dizisi sadece Türkiye’de değil yurt dışında da çok büyük hayran kitlesine sahip. Emanet dizisinin gördüğü ilgi başka kanallara da ilham oldu ve Kanal D de kendi günlük dizisi Kırık Hayatlar’ı izleyiciyle buluşturdu.

Emanet dizisinin yeni sezonu hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Dizi için başrol oyuncuları Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan’ın göründüğü bir tanıtım filmi daha önce sosyal medyada paylaşılmıştı. Şimdi yeni bir film daha paylaşıldı. Bu filmde sadece Sıla Türkoğlu yer alıyor.

Haziran ayında ilk sezonu tamamlanan dizi ekibi iki aya yakın dinlendi ve yeni sezon için sete çıktı. Emanet dizisinden bugüne kadar iki fragman yayınlandı. Ancak dizinin ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı.

Günlük olarak yayınlanan dizi hafta içi beş gün izleyici ile buluşuyor. Yeni sezonda da Emanet dizisinin yine yüksek bir izleyici ilgisi ile karşılaşması bekleniyor.

Emanet’in ikinci sezonu 206. bölümle yeni yayın döneminde başlayacak.