Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Borak’ın yeni rotası belli oldu! Menajerimi Ara’nın modern dünyasından Cumhuriyet’in ilk yıllarına gidiyor!

Özge Borak’ın yeni rotası belli oldu! Menajerimi Ara’nın modern dünyasından Cumhuriyet’in ilk yıllarına gidiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yetenekli oyuncu Özge Borak, Menajerimi Ara dizisinden sonraki projesini belirledi. Borak TRT O için çekilecek Akif isimli bir dönem dizisinde rol alacak.

Menajerimi Ara projesine Canan Ergüder’in rahatsızlığı nedeniyle ayrılmasından sonra katılan Özge Borak, Ceyda karakteri ile karşımıza çıkmıştı. Ünlü oyuncu Menajerimi Ara final yaptıktan sonra bir sinema filmi için el sıkıştı. Mehmet Demir Yılmaz’ın hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmenliğini yapacağı Kum Zambağı isimli filmin çekimleri Eylül ayında Adana’da yapılacak.

Bu arada Özge Borak dizi anlaşmasını da yaptı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yazdığına göre Borak, TRTO için çekilecek Akif isimli dizide rol alacak. Dizinin senaryosu Kurtlar Vadisi Pusu, Ben Onu Çok Sevdim, Direniş Karatay ve Payitaht Abdülhamid dizilerinin senaryolarına imza açan Uğur Uzunok’a ait.

Özge Borak'ın yeni rotası belli oldu! Menajerimi Ara'nın modern dünyasından Cumhuriyet'in ilk yıllarına gidiyor! 7

TRT’nin yeni dijital platformu TRT O için hazırlanan projenin çekimlerinin Eylül ayında başlaması bekleniyor. Dizi için hazırlıklara çoktan başlandı bile. Dizide ayrıca en son Kırgın Çiçekler dizisinde Songül karakteriyle izledğimiz Genç oyuncu Gökçe Akyıldız da rol alacak.

Selahattin Sancaklı dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor. Toplam 13 bölüm sürecek olan Akif dizisi 40 dakikalık bölümlerle gelecek. Çekimlerin tek bir seferde 6-7 hafta içinde tamamlanması planlanıyor.

Uğur Uzunok hem senarist hem de yapımcı olarak Akif dizisinin künyesinde yer alacak.