Ana sayfa Sosyal Medya Kanal 7’nin Emanet dizisine bir konuda çok eleştiri geliyor!

Kanal 7’nin Emanet dizisine bir konuda çok eleştiri geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında hafta içi akşam saatlerinde izleyicilerle buluşmaya devam eden Emanet dizisiyle ilgili sosyal medyada hayranlardan birçok şikayet üst üste gelmeye başladı. Şikayetin konusu ise benzer… Son dönemde daha da çok ilgi gören, tüm kişiler kategorisinde reytinglerini artıran, sosyal medyada yansıması daha da büyüyen Emanet için izleyicilerin sıkıntısı senaristlere de bir mesaj niteliğinde..

Emanet dizisinde son bölümlerde Seher ile Yaman karakterleri arasında büyük bir savaş var… Tam bir sinir harbi… Ama bu artık psikolojik bir şiddete doğru gidiyor… Yani Yaman karakterinin Seher’e yaptıklarını izleyiciler bu şekilde algılamaya başladı. İşte bu nedenle de tepkiler arka arkaya geliyor.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin en son 139. bölümü yayınlandı. Yaman ve Seher arasındaki durum git gide kötüleşirken, sosyal medyada da “Bıktık artık” eleştirileri arttı.

Bir dizi hayranı, “Yıldık ve bıktık. Artık Yaman’ın Seher’e yaptığı şiddetten bıktık” diye yorum bıraktı. Birçok dizi hayranı da benzer görüşte olduklarını ifade eden yorumlar yapıyor.

Yaman’ın Seher’e olan tavırlarından çok rahatsızlık duyduklarını ifade eden izleyiciler, “Bu kadar bağırış, çağırış, sürekli kızın kolunu çekme, sıkma o kadar fazla oldu ki iyice dozunu kaçırdınız. Rahatsız oluyoruz izlerken… Seher’in kırılan kalbini nasıl onacaksın acaba Yaman Bey” diye mesaj yazdı.

Aslında bu yorumlar Emanet dizisinin senaristleri için de ince eleştiriler barındırıyor. Diziyi takip edenler hikayenin saçma bir noktaya gitmesini istemiyor ve önden de uyarılarda bulunuyor. Bakalım dizinin senaristleri ilerleyen bölümlerde bu eleştirileri dinleyerek, Yaman ve Seher arasındaki bi psikolojik şiddet durumuna son verecekler mi?