Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisinin önünde çok büyük bir fırsat var!

Masumiyet dizisinin önünde çok büyük bir fırsat var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Çarşamba akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Masumiyet, ilk 4 bölümü ile izleyicilerden çok olumlu puanlar aldı… Sadakatsiz ve Kuruluş Osman gibi iki önemli yapımın izleyicileri konsolide ettiği bir ortamda yayına başlayan dizi, hikayesi ile cezbetmeyi başardı.

Masumiyet’in asıl güçlü etkisi ise ilerleyen bölümlerde daha çok hissedilecektir. Özellikle de dram yapımları olan Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizilerinin düşüş yaşadığı bir ortamda Masumiyet, yükselişini bu iki yapımın izleyicilerini hedefleyerek daha da artırabilir. Zaten kadın izleyicilerin daha çok takip ettiği dram yapımları için bir de kadına şiddet konusunun öne çıkartılması doğal bir ilgiyi beraberinde getiriyor.

Masumiyet dizisi de ilk 4 bölümü itibari ile hem kendisine özgü güçlü bir hikaye ortaya sundu hem de çok iyi oyunculuk performansları ile izleyiciye hikayenin duygusunu hissettiren bir başarı sergiledi.

Masumiyet belki ortanın biraz üzerinde reytingler alıyor ama gelecek haftalarda hikayenin de daha çetrefilli hale gelmesi ile birlikte izleyici ilgisinin artması hiç şaşırtıcı olmayacaktır. Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ başrolde. Ayrıca yan karakterlerdeki Serkay Tütüncü, İlayda Alişan ve Deniz Işın da çok başarılı işlere imza atıyor.

Masumiyet dizisinde doğru bir dengeye oturtulan çatışma ortamı izleyicinin ilgisini çekti. Karakterlerin inandırıcılığının yüksek olması da bir başka öne çıkan detay.

Dizide olayların gidişatının iyi kurgulanması, gerçek hayata uygun bir düzlemde ilerlemesi, güçlü ile zayıf arasındaki keskin farkların yansıtılması, adalet arayışının herkes için ne kadar önemli olduğunun altının çizilmesi gibi faktörler Masumiyet dizisini öne çıkartıyor.

Dizinin ilerleyen haftalarda çok daha fazla ilgi görmemesi için de ortada birçok neden var… Bekleyip bu ilginin olgunlaşmasını birlikte göreceğiz.