Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız ve Gökberk Demirci’ye olan ilgi git gide artıyor!

Özge Yağız ve Gökberk Demirci’ye olan ilgi git gide artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin isimli dizide tanışan iki genç oyuncu, sette birbirlerinden etkilenmiş ve aşk yaşamaya başlamıştı. Bu durumun bir sonucu mu bilinmez ama, 2. sezonun sonunda Reyhan karakterine veda eden Özge Yağız, aşkına ise sahip çıkmıştı.

Özge Yağız ile Gökberk Demirci’nin dizide başlayan aşkları nedeniyle Yağız’ın yapımdan ayrılmak istediği değerlendirmeleri de yapılmıştı. Star TV ekranında Sol Yanım isimli dizide iyi performans sergileyen Özge Yağız’ın hayran kitlesini de hızla artırdığı gözleniyor.

Gökberk Demirci, daha önce yaptığı açıklamada gelecekleri için, daha mutlu olmak için çaba harcadıklarını, yoğun çalışmayı da kabullenmek durumunda olduklarını söylemişti.

Demirci, “Her şeyi, bir insanda olabilecek her şey” diyerek sevgilisinin her yönünü çok beğendiğini ifade etmiş ve aşkıyla da her şeyin yolunda olduğunu belirtmişti.

Özge Yağız ve Gökberk Demirci'ye olan ilgi git gide artıyor! 7

Özge Yağız’ın Sol Yanım dizisi final yaptı. Demirci ise geçtiğimiz günlerde Yemin dizisinin 4. sezonu için anlaşma yaptı.İkilinin ayrıca bir sinema filminde bir arada yer alması ile ilgili bir teklif de ortaya çıktı.

Çift için; Hindistan – İran ve Türkiye ortak yapımı bir filmde başrol oynamaları için bir teklif gittiği belirtiliyor. Demirci ve Yağız ikilisi teklifi kabul etti mi bilinmiyor. Ancak ikiliye bundan sonra birçok teklif gelmesi de kaçınılmaz olacaktır.