Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D büyük bir hata yaptı dizisi perişan halde, aynı hatayı şimdi de tv8 yaptı!

Kanal D büyük bir hata yaptı dizisi perişan halde, aynı hatayı şimdi de tv8 yaptı!

tarafından ker_def
Jet Sosyete dizisi neden Çarşamba gününe alındı? Bu büyük bir hata mı?

Televizyon Gazetesi Detay / Jet Sosyete dizisi 2. sezonuyla tv8 ekranında önümüzdeki hafta izleyici ile buluşacak.

Gülse Birsel imzalı dizi geçen sezon Star TV ekranında Pazar günleri yayınlanmaktaydı. Reytingleri çok da güldürmese bile idare ediyordu. tv8 ekranında ise nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu…

Dizinin ilk önce perşembe olarak açıklanan günü, tekrar değiştirildi ve 10 Ekim Çarşamba günü başlamasına karar verildi.

tv8’in Kızım dizisinin ilk bölümünü Çarşamba günü yayınladığı ve Sen Anlat Karadeniz karşısında çok zorlandığı gözlenmişti. Kızım’ı Cuma gününe alan tv8, tüm kişiler ve AB gruplarında ikincilik elde ederken ABC1 kategorisinde ise zirvede yer almanın keyfini yaşadı. Yani bu değişiklik diziyi kurtardı.

Şimdi ise Sen Anlat Karadeniz ve önümüzdeki haftalardan itibaren de Diriliş Ertuğrul’un karşısında Jet Sosyete’nin ne kadar şansı olabilir?

Aslında çok uzağa gitmeye gerek yok.

Geçen sezon Pazar akşamları Kanal D ekranında Çocuklar Duymasın, karşısında da Star TV’de Jet Sosyete yayınlanıyordu.

Kanal D büyük bir hata yaptı dizisi perişan halde, aynı hatayı şimdi de tv8 yaptı! 8

Şimdi iki dizi Çarşamba gününde yeniden buluştu.

Kanal D, Çocuklar Duymasın’ın gününü Çarşamba’ya alarak büyük bir hata yaptığını son gelen reytinglerle tecrübe etti. Dizi Pazar gününde kalsa daha iyi olurdu. 3 Ekim Çarşamba günü Sen Anlat Karadeniz ile Çocuklar Duymasın dışında ekranda dizi yoktu. Ancak bunun bir avantaj olmadığı da Çocuklar Duymasın’ın reytinglerinin son reytinglerinden anlaşılmıştı. Dizi adeta Sen Anlat Karadeniz karşısında çökmüştü… Konuyla ilgili haberimizi  bu linkten okuyabilirsiniz.

Şimdi ise Jet Sosyete dizisi ile tv8’in de benzer bir sorunla karşı karşıya kalma ihtimali yüksek.

Böyle güçlü bir dram ve dönem dizisinin karşısında komedi yapımlarının bir kaçış noktası olmayacağını Çocuklar Duymasın göstermiş iken, tv8 neden Çarşamba gününü tercih etti merak ediliyor…

Perşembe günü Bir Zamanlar Çukurova dışında Avlu ve Bizim Hikaye güçlü diziler. Ancak Çarşambaya göre daha dizi tutturmak için daha uygun gün… Jet Sosyete için Çarşamba tecrübesi Çocuklar Duymasın’ın durumuna benzeyebilir.

Pazar günleri iyi giden Çocuklar Duymasın şimdi Çarşamba günlerinde can çekişiyor…

Jet Sosyete bakalım ne yapacak?

Kanal D büyük bir hata yaptı dizisi perişan halde, aynı hatayı şimdi de tv8 yaptı! 9