Ana sayfa Dizi Haberleri Önce Demet Özdemir başlattı, şimdi Can Yaman’a sıçradı! Adeta kısa paslaşıyorlar

Önce Demet Özdemir başlattı, şimdi Can Yaman’a sıçradı! Adeta kısa paslaşıyorlar

tarafından ker_def

Demet Özdemir, MAG dergisinde yer alan röportajında, Erkenci Kuş dizisindeki partneri Can Yaman hakkında çok hoş ifadelerde bulunmuştu.

Aralarında bir aşk olmadığını ve arkadaş olduklarını her fırsatta dile getiren Özdemir, dergideki röportajında Yaman’ı tanımadığını belirtmiş ve şöyle demişti:

“Tanımıyordum, sadece işlerini izliyordum. Can çok enerjik bir partner. Her zaman yazılan bir klişe vardır: Özellikle romantik komedilerde jönler komik olan taraf değildir, daha pozdurlar ama izleyicinin de istediği budur. Fakat Can böyle değil; hem metinden hem de Can’ın içsel enerjisinden kaynaklı olarak söyleyebilirim ki; onun gerçekten bir ruhu var. Pozda olmayıp gerçekten kendini role teslim eden bir oyuncu olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Hem arkadaş olarak çok iyi bir diyaloğumuz var hem de oynarken birbirimizi dinliyoruz… Bu tamamen enerji alışverişi… Çok eğlendiğimiz macera dolu bir yolculukta beraberiz…”

İşte bu güzel sözler Can Yaman’ı da çok etkiledi… Ünlü oyuncu instagram hesabından partnerinin bu sözlerine yanıt verdi.

“Can partnerime bu ince sözleri için çok teşekkür ederim, iyi ki seninle çalışma fırsatı yakalamışım  @1demetozdemir “Partneriniz iyiyse siz de iyisiniz” Bu akşam harika bir bölümle ekranlarınızda olacağız, sevgiler”

Önce Demet Özdemir başlattı, şimdi Can Yaman'a sıçradı! Adeta kısa paslaşıyorlar 7

Demet Özdemir ile Can Yaman arasındaki bu övgü paslaşmaları herkesin dikkatini çekti.