Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D, büyük dizi hatasından geri döndü, yeni bir dönem başlıyor!

Kanal D, büyük dizi hatasından geri döndü, yeni bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni yazlık dizisi, yeni bir dönemin başlangıcı olacak! Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan 5 dizi bulunuyor. Bu dizilerden Arka Sokaklar 16 sezondur müthiş bir performans sergileyerek, adeta ders veriyor… Sadakatsiz dizisi ise son 8 bölümü ile izleyicilere heyecan yaşatacak ve sezon sonunda final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak.

Camdaki Kız dizisi ikinci sezonu ile başarılı şekilde yola devam ederken, dizinin üçüncü sezonunun da yayınlanması bekleniyor. Yargı dizisi de ilk sezonda müthiş bir çıkış yaptı ve ikinci sezonda yayınlanması konusunda bir sorun yok… Ayrıca Üç Kız Kardeş de kanalın bir diğer başarılı projesi oldu. Yeni dizi salı rekabetinde birincilik de elde ederek, başarısını taçlandırdı.

Kanal D yönetimi aldığı karar ile bir adım daha atacak ve yaz aylarından itibaren yeni bir dönem başlayacak. 1993 yılından 2018 yılına kadar Kanal D kendi bünyesinde oluşturduğu şirket üzerinden diziler üretti.  Ancak son 5 yıldır bu şirketin faaliyetleri durdurulmuştu… Öyle Bir Geçer Zaman ki, İki Aile, Yalan Dünya, Siyah Beyaz Aşk gibi akıllarda kalan diziler Kanal D’nin kendi iç bünyesinden çıkarttığı başarılı projelerdi.

İşte 5 yıldır kendi projelerini üretmek yerine farklı yapımcılardan gelen dizilerle yola devam eden Kanal D, yaz aylarından itibaren yeniden kendi iç bünyesinden çıkan dizilere de şans verecek. Yönetmen Serdar Gözelekli’nin yaz aylarında başlayacak bir dizi için çalışmalara başladığı da ortaya çıktı.

Sadece dizilerin değil, çeşitli yarışma ve eğlence programlarının da bu şirket üzerinden hazırlanarak Kanal D ekranında yayınlanması bekleniyor.