Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un eski setinden gelen fotoğraf hayranlarını mest etti!

Kıvanç Tatlıtuğ’un eski setinden gelen fotoğraf hayranlarını mest etti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süre ara verdiği setlere hızlı bir dönüş yapan Türkiye’nin en başarılı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, bu aralar projeden projeye koşuyor. Halen Netflix için çekilen Nuh Boğuldu isimli filmin çekimlerine devam eden Tatlıtuğ’un bir önceki film projesi Aşıklar Bayramı’ndan çıkan bir fotoğraf hayranlarını mest etti.

Kıvanç Tatlıtuğ bu aralar yönetmenliğini Onur Saylak’ın yaptığı Nuh Boğuldu isimli filmin setinde. Ondan önce bir sinema filmi olan Aşıklar Bayramı’nda başrolü Settar Tanrıöğen’le paylaşmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ’un, bir halk ozanının avukat oğlunu canlandırdığı film yazar Kemal Varol’un aynı isimli romanından uyarlanmıştı.

Yakışıklı oyuncunun filmin çekimleri sırasında romanın yazarı Kemal Varol’la bir araya geldiği hatta birlikte fotoğraf çekildikleri ortaya çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Kemal Varol’un birlikte çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaşılınca hayranları çok mutlu oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un eski setinden gelen fotoğraf hayranlarını mest etti! 7

Aşıklar Bayramı’nın çekimlerinin sona ermesinden çok kısa süre sonra Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak’ın yönetmenliğini üstlendiği Nuh Boğuldu filmi için sete çıktı. Tatlıtuğ’un başrolü Funda Eryiğit’le paylaştığı filmin senaryosu son dönemin en başarılı romancılarından Hakan Günday’a ait. Filmin çekimleri devam ediyor. Filmin oyuncu kadrosuna son olarak Gürgen Öz de katıldı.

Tüm bunların yanında Kıvanç Tatlıtuğ’un ismi iki projeyle daha anılıyor. Bunlardan biri Netflix için çekilecek ve Beren Saat’le 14 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelmesini sağlayacak film projesi. OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği filmin New York’ta çekileceği belirtiliyor.

Yakışıklı oyuncunun adının geçtiği bir başka proje ise Kral Kaybederse isimli dizi. Henüz anlaşma imzalanmasa da dizide Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde oynayacağı belirtiliyor.