Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D çok güvendiği bir dizisi için final kararı alarak, şaşkınlık yaşattı!

Kanal D çok güvendiği bir dizisi için final kararı alarak, şaşkınlık yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında son 2-3 yıldır yayınlanan dizilerin başarısı ortada. Sadakatsiz dizisinin iki sezon başarılı performansının yanı sıra, 3. sezondaki Camdaki Kız dizisi de çok başarılı ilerliyor. Pazar akşamlarına damga vuran Yargı dizisinin ikinci sezonu devam ederken, Üç Kız Kardeş dizisi de 1. yılını kutladığı şu günlerde çok başarılı bir hikaye ortaya koyuyor.

Kanal D’nin bu sezon yayınladığı ve büyük başarı beklediği O Kız dizisi de önemli bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları ikilisi başrolün hakkını veren performansları ile göz doldurdu. Kanal D’nin başarılı dizilerle son yıllardaki çok olumlu görüntüsü, O Kız dizisi için de beklentilerin yüksek olmasını sağlamıştı.

Ancak tam da istenilen olmadı. O Kız dizisinin hikayesi ilk başlarda çok beğenilmiş olsa da daha sonra rakip dizilerin başarısı ile birlikte O Kız’da ciddi bir izleyici kaybı yaşandı. Erkan Petekkaya’nın 45 yaşında olan ama 5 yaşındaki çocuk ruhuna sahip olduğu Kadir karakteri ile çok iyi bir iş ortaya koyması da dizinin ayakta kalmasını sağlamadı.

Kanal D’nin Çarşamba günlerini emanet ettiği O Kız dizisinden üzücü bir haber de geldi. Şimdiye kadar 20 bölümü yayınlanan O Kız dizisi için final kararı alındığı ortaya çıktı. Basına da yansıyan iddialara göre dizi 25. bölüm itibari ile final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak.

En son Rojda Demirer gibi etkili bir oyuncunun da kadrosuna katılarak hikayeye olumlu bir katkı yapmasına rağmen O Kız dizisinin reytinglerinin düşük gelmeye başlaması ile birlikte final yapmasına yönelik karar alındığı değerlendiriliyor.

O Kız dizisinden geriye sadece 5 bölüm kaldı.