Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinin Pelin’i Buçe Buse Kahraman, hikayedeki Ferit kadar çapkın çıktı!

Yalı Çapkını dizisinin Pelin’i Buçe Buse Kahraman, hikayedeki Ferit kadar çapkın çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakteri ile gündemde yer alan Buçe Buse Kahraman, izleyicilerin sinir eden bir karakter ile ekranda yer aldığı için tepki de alıyor. Tabii ki oyuncuya yapılan tepkiden ziyade, senaristlere Pelin karakterine yönelik olarak hikayede fazla yer aldığı eleştirileri geliyor.

Sosyal medyada ortaya çıkan tepki ortamında kendisine de sosyal medya üzerinden çeşitli olumsuz yorumlar geldiğini belirten Buçe Buse Kahraman, bunlardan etkilenmeyerek işini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını söyledi.

Onedio’nun youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtlayan oyuncu, “Yüzde kaç çapkınsın?” şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

“Hayatımda birisi varken asla çapkın değilim. Kafamı kuma gömen bir insanım. Ama onun dışında herkes kadar, yüzde 80’diyeyim. Herkes 80 değil mi, yüzde 78 diyeyim.”

Genç oyuncu dizinin hikayesinde Ferit karakteri ile Seyran’ın arasına giren Pelin olarak yer alıyor. Pelin ve Ferit aşk yaşarken, Seyran ile Ferit evliliği yaşandı. Ancak Ferit, aşkında da vazgeçmedi ve bu nedenle de Seyran ile Pelin arasında kavgalar eksik olmuyor.

Dizinin hayranları da Ferit’in metresi olarak tarif ettikleri ve çok kızdıkları Pelin karakterinin dizinin hikayesinde çok etkili olmasından rahatsız.

Ferit’in çapkınlık ruhuna tam benzemese bile Buçe Buse Kahraman’ın da çapkınlık noktasında kendisine yüz üzerinden 80 oranını ifade etmesi ilginç bir durum yarattı.

Yalı Çapkını dizisindeki Ferit evliyken de çapkınlık yapıyor ama Buçe Buse Kahraman, ilişkisi olmadığı zaman kendisini çapkın birisi olarak tanımlıyor. Oyuncu, ilişkisi varsa ise kafasını kuma gömdüğünü ve çevredekilerle ilgilenmediğini de ifade etmiş oldu.