Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D daha önce sahip çıkmadığı dizisine şimdi sahip çıkacak mı?

Kanal D daha önce sahip çıkmadığı dizisine şimdi sahip çıkacak mı?

tarafından ker_def

Kanal D, bu sefer Hayati ve Diğerleri dizisine sahip çıkacak mı?

Geçtiğimiz Kasım Ayında Çocuklar Duymasın’ın yerini ekrana gelmesi planlanan Hayati ve Diğerleri dizisi sadece 1 bölüm olarak yayınlanmış ve aldığı reyting çok düşük olunca hemen yayından kaldırılmıştı.

Proje yeniden ortaya çıktı. Kanal D yaz ekranında Hayati ve Diğerleri dizisine yer verecek. Hatta elde en az 6 bölüm olduğu biliniyor. Yani 6 haftalık yayın garanti ve daha önce bu masraf olarak yapıldığı için tekrar ekrana dönme kararında da etkili oldu.

Başrollerini Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu ve Levent Ülgen’in paylaştığı Kanal D dizisi ‘Hayati ve Diğerleri’ yeni bölümleri ile izleyicisi ile buluşacak.

Senaryosu Onur Özcan ve Murat Özsoy’un yazdığı, yönetmenliği Özer Kızıltan’a ait olan ‘Hayati ve Diğerleri’ dizisinde; sürgün karakolunda baş komiserlik yapan ‘Hayati’ ile ona her fırsatta gelin bulmaya çalışan annesi ‘Şükran’ın ve türlü yöntemlerle kolay yoldan köşeyi dönmeye çalışan dayısı’ Danyal’ın hikâyesi anlatılacak.

Şimdi asıl soru ise şu; Kanal D yönetimi diziye sahip çıkacak mı?

Kanal D daha önce sahip çıkmadığı dizisine şimdi sahip çıkacak mı? 7

HAYATİ VE DİĞERLERİ DİZİSİ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yani daha doğru bir anlatım ile, daha önce 1 bölüm yayınlandıktan sonra reyting düşüklüğü nedeniyle yayından kaldırılan dizi, yine benzer şekilde düşük reyting alır ise Kanal D yönetimi dizinin arkasında durup yaz ekranı boyunca yayında tutma sabrını gösterecek mi?

Son dönemde dizilerde yaşanan büyük düşüş aslında izleyicilerin beklentilerinin yükselmesine karşılık, dizi senaryolarının ve oyunculuk kalitelerinin istenilen oranda yükselememesiyle ilgiliydi.

Bakalım Hayati ve Diğerleri dizisi bu noktada beklentileri karşılayabilecek mi?