Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanal D, Dilek Taşı dizisine çok büyük bir önem veriyor!

Kanal D, Dilek Taşı dizisine çok büyük bir önem veriyor!

tarafından ker_def

Yeni sezonda Kanal D ekranında en iddialı dizi olarak ortaya çıkan Dilek Taşı, 7 Eylül Perşembe akşamı izleyicilerle buluşmadan önce, basın mensuplarına gösterildi. Kanal D’nin nadir bir şekilde bir dizisini önceden basına izlettirdiğini söylemek mümkün.

Dilek Taşı dizisi, artık Camdaki Kız dizisinin yerini aldı ve perşembe rekabetinde kanalın büyük beklentileri bulunuyor. İlk bölüm öncesinde de Dilek Taşı dizisinin öne çıkartılması için basın mensuplarına gösterilmesi anlamlı bir tanıtım çalışması oldu.

Ekrana gelmek için gün sayan dizinin özel basın gösterimi Okra İstanbul’da gerçekleşti. Gösterime, basın mensuplarının yanı sıra Demirören Medya Pazarlama Grup Başkanı Esti Pekdemir, dizinin yapımcısı Efe İrvül ve Kanal D Dramalar Direktörü Gökhan Yıldız da katıldı.

Dram yüklü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Dilek Taşı’nın başrollerini; Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay paylaşıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise şu isimler bulunuyor: “Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz.”

Can Sinan’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor. Dilek Taşı, ilk bölümüyle 7 Eylül Perşembe 20.00’de Kanal D’de başlıyor!

Dizinin ilk bölüm reytingleri de izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. Bakalım Dilek Taşı dizi projesi, 3 sezon boyunca büyük başarılar kazanan Camdaki Kız dizisiyle benzer sonuçlar elde edebilecek mi?