Ana sayfa Dizi Haberleri Miray Daner ile Deniz Can Aktaş ikilisi sert bir reyting rekabetinin ortasına düştü!

Miray Daner ile Deniz Can Aktaş ikilisi sert bir reyting rekabetinin ortasına düştü!

tarafından ker_def

Hudutsuz Sevda dizisinde her şey güzel ama akıllarda tek bir soru işareti var! Dizinin yayın günü oldukça etkili dram yapımları bulunuyor ve yeni sezonun en büyük reyting karşılaşmalarından birisi yaşanacak.

21 Eylül Perşembe akşamı izleyicilerle ilk kez buluşacak olan Hudutsuz Sevda dizisinin fragmanları projenin iddiasını ortaya koyuyor. Deniz Can Aktaş ile Miray Daner ikilisinin başrolünde yer alan dizi, yeni sezonun etkili hikayelerinden birisi ortaya çıkartacak.

Bir intikam öyküsü olan ama içinde aşkın da yoğun şekilde yaşanacağı Hudutsuz Sevda dizisi, Bahadır Özdener gibi etkili bir senaristin elinden çıktı.

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği dizi Fox TV’nin en iddialı projelerinden birisi olarak gösteriliyor.

Miray Daner ile Deniz Can Aktaş ikilisi sert bir reyting rekabetinin ortasına düştü! 7

Aldatmak gibi geçen sezon çok iyi performans ortaya koyan atv dizisi perşembe akşamı yayınlanıyor.

Kanal D, Dilek Taşı gibi en etkili dizisini perşembe akşamları izleyicilerle buluşturacak.

Yaz döneminin iyi çıkış yapan TRT1’in Kendi Düşen Ağlamaz dizisi yine perşembe rekabetinde yer alıyor.

Star TV ile Show TV’nin de perşembe rekabetine çok etkili diziler getirmesi bekleniyor.

Hudutsuz Sevda isimli Fox TV dizisi güçlü dram yapımları ile karşı karşıya gelecek.

Deniz Can Aktaş ve Miray Daner ikilisinin uyumu ve enerjisinin izleyicilere geçmesi, projenin geleceği açısından kritik öneme sahip.

Fragmanları şimdiden dikkat çeken ve izleyenlerde merak dizinin tanıtımındaki aksiyon sahneleri ilgi çekici bir proje olacağına işaret ediyor.

21 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümüyle FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizinin kadrosunda; Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz)’le evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Leto’lardan Zeynep ( Miray Daner)’in çıkması ile tamamen değişecektir.

“Hudutsuz Sevda” 21 Eylül Perşembe gününden itibaren her perşembe saat 20.00’de FOX’ta.