Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’de başlayan O Kız dizisinin birinci bölüm reytingleri nasıl geldi?

Kanal D’de başlayan O Kız dizisinin birinci bölüm reytingleri nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonunun başlaması ile birlikte yeni diziler de ekrana gelmeye devam ediyor ve Kanal D’nin O Kız isimli projesi de 21 Eylül Çarşamba akşamı başladı. Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu ve Dilin Döğer’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölüm reytingleri çok merak ediliyordu.

Reyting sonuçları açıklandı ve diğer dizilerin elde ettiği reytinglere bakılır ise O Kız dizisi ekrana iyi bir başlangıç yaptı. Televizyon izlenme oranlarının henüz tam olarak yerine gelmediği şu ortamda tüm kişiler ve ABC1 kategorilerinde ortalamanın üzerine çıkan reytingleri ile O Kız dizisinin iyi bir başlangıç yaptığını söylemek gerekiyor. AB grubunda biraz düşük reytingler elde edilmiş olsa da, bu durumun önümüzdeki haftalarda değişmesi mümkün.

Kanal D’nin büyük bir iddia ile yayına aldığı O Kız dizisi tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde etti ki, bu önemli bir başarı. ABC1’de günü üçüncü bitiren ve AB grubunda ise dördüncülük elde eden dizi için bu sonuçlar iyi bir başlangıç yaptığına işaret ediyor.

Kadir karakterinde Erkan Petekkaya 46 yaşında ama 5 yaşındaki çocuğun zekasına sahip birisine hayat veriyor. Böyle zorlu bir karakteri başarıyla canlandıran usta oyuncunun da dizinin iyi reytinglerle başlamasındaki payı büyük.

O Kız dizisinin 28 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünün reytingleri de önem taşıyor. Dizi şayet bu oranları koruyabilir veya biraz daha yükseltir ise bu sezonun etkili yapımlarından birisi olacağı daha net anlaşılır.