Ana sayfa Sosyal Medya Senden Daha Güzel’in başrol oyuncusu Cemre Baysel’in bir yeteneği daha ortaya çıktı!

Senden Daha Güzel’in başrol oyuncusu Cemre Baysel’in bir yeteneği daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senden Daha Güzel dizisinde Efsun karakterini canlandıran Cemre Baysel, 1999 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Ajans sahibi olan komşusunun yönlendirmesi ile 15 yaşında Yeşil Deniz dizisi ile oyunculuğa adım atan Cemre Baysel, son dönemde hem Baht Oyunu hem de Senden Daha Güzel dizileriyle romantik komedi hikayelerinin aranılan kadın oyuncusu konumuna geldi.

Kariyerinde dram rollerini de başarıyla canlandıran oyuncunun romantik komedi hikayelerine daha çok yakıştığını düşünen hayranları, son iki yaz döneminde Cemre Baysel’i eğlenceli dizilerde görmekten memnun. Aytaç Şaşmaz ile Baht Oyunu dizisinde başlayan arkadaşlığının aşka dönüşmesiyle de gündem olan Cemre Baysel, Hürriyet gazetesi yazarlarından Hakan Gence’nin youtube programına katıldı.

15 yaşında oyunculuğa başlamasına rağmen, resim tutkusu da olan oyuncu, lise ikinci sınıftan itibaren resim yapmaya başladığını söyledi. Güzel Sanatlar Lisesi mezunu olan Cemre Baysel, oyunculuk için konservatuvar okumadı. Oyuncu, “Ben lisedeyken resme başladım. Güzel Sanatlar lisesinde okudum. Resim okudum. Bende oyunculuk kafası yoktu. Resim okuyacağım, iç mimar olacağım, tasarım yapacağım diyordum. Ege Üniversitesi yetenek sınavlarına girdim ve kazandım. Resimdi benim hayatım” şeklinde konuştu.

Senden Daha Güzel'in başrol oyuncusu Cemre Baysel'in bir yeteneği daha ortaya çıktı! 8

Ergenlik dönemlerinde resim tutkusunun oyunculuktan daha fazla olduğunu, Yeşil Deniz dizisinde rol aldığı sıralarda oyuncu olarak yoluna devam etmeyi pek de düşünmediği anlaşılan Cemre Baysel, daha sonra farklı düşünmeye başlamış.

Cemre Baysel, o dönemde oyunculuğun gelecek hedefi olmadığını ama şimdi de hayatının vazgeçilmezi olduğunu söyledi. Resim çalışmalarını bazen yaptığını ve okul zamanından kalma yağlı boyaları olduğunu anlatan oyuncu, “Başlıyorum, asla bitmiyor o tablo. Bitiremediğim için kızıyorum kendime” diye konuştu.

Senden Daha Güzel'in başrol oyuncusu Cemre Baysel'in bir yeteneği daha ortaya çıktı! 9

Yoğunluğu nedeniyle resim çalışmalarını tamamlayamadığını ifade eden Cemre Baysel, şu anda oyunculuğun ise kendisini hem memnun hem de mutlu ettiğini söyledi.

Oyuncu, “Aileme gurur veriyor. İyi ki girmişim. Sinema filmi yapmak istiyorum. Dram oynamak istiyorum. Ama romentik komedi de oynayabilirim” şeklinde konuştu.