Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu sonrasında Hande Subaşı için yeni bir dizi ihtimali belirdi!

Baht Oyunu sonrasında Hande Subaşı için yeni bir dizi ihtimali belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Hande Subaşı, en son 2021 yılında yayınlanan Baht Oyunu isimli romantik komedi dizisinde Nergis karakteri ile yer almıştı. Aralıklarla dizilerde yer alan ve uzun süreli olarak ekranda kalmayı tercih etmeyen oyuncu, yeni sezonda ne yapacağı konusunda bazı bilgiler paylaştı.

Hande Subaşı, 1984 yılında Ankara’da dünyaya geldi ve 2006 yılından bu yana da çeşitli projelerle setlerde yer aldı. Elveda Rumeli, Muhteşem Yüzyıl gibi önemli projelerde de kendisini gösteren oyuncu, Diriliş Ertuğrul isimli fenomen tarihi yapımda da Aykız karakteri ile yer almıştı.

Baht Oyunu sonrasında Hande Subaşı için yeni bir dizi ihtimali belirdi! 7

Son dönemde az sayıda yapımda gördüğümüz Hande Subaşı, yeniden ekranlara dönmek için gelen projeler için görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncu, “Her şey yolunda, şu an görüşmeler var. Bir tane çıkmasını beklediğimiz filmimiz var. Onun dışında diğer görüşmeler hem tiyatro hem de dizi görüşmeleri devam ediyor” şeklinde konuştu.

Tiyatro yapmaya devam etme kararlılığındaki oyuncu, ayrıca görüşmeleri olumlu sonuçlanır ise bir dizide de yer alabileceğini ifade etmiş oldu.

Hande Subaşı’nın son dönemde ekranda daha az gözükmesi hayranlarında bir özlem duygusunu da ortaya çıkardı. Baht Oyunu projesinden bu yana da sinema ve tiyatro projelerinde yer alan oyuncu, yeniden dizilere dönme konusunda da istekli gözüküyor.

Tiyatro sahnesinde şarkı söylemekten çok zevk aldığını anlatan oyuncu, bu tarzda tiyatro projeleri geldiğini ve bunları daha istekle değerlendirmekte olduğunu anlattı.

Kadınların giyimleri ile ilgili son dönemdeki gelişmeleri takip ettiğini ve kadınlara yönelik bazen sert eleştiriler yapılmasından rahatsız olduğunu belirten Hande Subaşı, sosyal medyada da fazla vakit geçirmeyi sevmediğini ve yapılan yorumları da fazla önemsemediğini ifade etti.