Ana sayfa Sosyal Medya Afili Aşk dizisindeki partnerlik sonrası Çağlar Ertuğrul’dan Burcu Özberk’e büyük destek!

Afili Aşk dizisindeki partnerlik sonrası Çağlar Ertuğrul’dan Burcu Özberk’e büyük destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dönem çok beğeni toplayan Afili Aşk isimli romantik komedi dizisinin başrolünde Çağlar Ertuğrul ile Burcu Özberk yer almıştı. İki genç oyuncunun başarılı performansları ile süsledikleri dizi hem ülkemizde hem de yurt dışında büyük ilgi gördü.

Afili Aşk dizisinde çok iyi bir çift haline gelen ve dizi hayranlarını da memnun eden Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk, iyi bir arkadaş da oldular. Burcu Özberk’in yeni projesi için eski rol arkadaşından destek geldi.

Afili Aşk dizisindeki partnerlik sonrası Çağlar Ertuğrul'dan Burcu Özberk'e büyük destek! 22

Murat Boz ile birlikte Amazon Prime Video platformu için Rüyanda Görürsün isimli filmin başrolünde yer alan Burcu Özberk, yeniden gündem oldu. Filmin lansmanında da Çağlar Ertuğrul eski rol arkadaşını yalnız bırakmadı.

Çağlar Erturğul, “Sevindirici, Amazon’un ilk Türk yapımı. Umarım devamı gelir” diye konuştu.

Bıyıklı haliyle dikkatleri çeken Çağlar Ertuğrul, Bihter isimli sinema filminde Behlül karakterini canlandıracağı iddiasını da esprili bir şekilde yalanladı.

Oyuncu, “Ben de magazinden okudum yeni Behlül ben oluyor muşum? Herkes bana mesaj attı. Sonra öğrendim dönem filmi olacakmış. Bence güzel olur, merak uyandırır” dedi.

Daha önce Aşk-ı Memnu dizisinin film versiyonu olan projenin güzel olabileceğini belirten oyuncu, dizide Behlül karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ’un da çok başarılı olduğunu sözlerine ekledi.