Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin Berrak Tüzünataç’ın ismi geçen dizisinde büyük değişiklikler yaşandı!

Kanal D’nin Berrak Tüzünataç’ın ismi geçen dizisinde büyük değişiklikler yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D için yeni sezonda hazırlanmakta olan, Sırma Yanık’ın senaryosunu yazdığı ve Focus Film’in de yapımcılığını üstlendiği yeni dizi Hayallerim, Babam ve Ben için önemli düzenlemeler yapıldı.

Diziyle ilgili gelen bilgiler Berrak Tüzünataç ile Ozan Dolunay ikilisinin başrolde yer alması şeklindeydi. Ancak daha sonra Ozan Dolunay’ın projeden ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Kanal D’den resmi olarak yapılan duyuru ise akılların biraz karışmasına neden oldu.

Dizinin ismi değiştirildi ve Erkan Petekkaya’da başrol oyuncusu olarak duyuruldu. O Kız ismi ile anılacak olan proje yeni sezonda Kanal D’nin güçlü yapımlarından birisi olması bekleniyor.

Erkan Petekkaya’nın başrol erkek oyuncusu olduğu resmen duyuruldu ama birkaç aydır konuşulan Berrak Tüzünataç konusunda bir açıklama yapılmaması akılları fazlasıyla karıştırdı.

Kanal D'nin Berrak Tüzünataç'ın ismi geçen dizisinde büyük değişiklikler yaşandı! 7

O Kız dizisine büyük önem veren Kanal D, son 2 sezondur yaşanan dizi çıkışında yeni adımlarıyla da konuşuluyor. Sadakatsiz bitti ve yerine gelmesi beklenen O Kız dizisinin hikayesi de herkesi etkileyecek gibi gözüküyor.

Bir sosyal medya fenomeninin hayatının anlatılacağı dizide Kadir rolündeki Erkan Petekkaya, 45 yaşında bir adam ama 5 yaşındaki bir çocuğun saflığında dünyayı algılıyor.

Erkan Petekkaya için çok farklı ve izleyicileri fazlasıyla etkileyecek bir rol olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Geçen sezon Kırmızı Oda dizisinde mafya karakteri olan Sadi’yi başarıyla canlandıran usta oyuncu, ayrıca Sana Söz isimli dizide de polis olarak rolünün hakkını vermişti.

Yeni sezonda Erkan Petekkaya hayranları Kanal D ekranında yayınlanacak sürpriz hikayesi ile dikkat çekecek O Kız dizisini de merakla bekliyor.