Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ayça Ayşin Turan ile Ekin Koç’un yeni filmi İnandır Beni için yeni kararlar!

Ayça Ayşin Turan ile Ekin Koç’un yeni filmi İnandır Beni için yeni kararlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminde Ayça Ayşin Turan ile Ekin Koç ikilisi yeni film projesi İnandır Beni ile yeniden setlere çıkacak. İkilinin hayranlarının heyecanla beklediği proje bir aşk hikayesi olarak bu türü sevenleri tatmin edecek bir film olarak gözüküyor.

Ayça Ayşin Turan, geçen yaz döneminde yayınlanan Ada Masalı dizisinden sonra başka bir projede görünmedi. Ekin Koç ise önceki sezon Uyanış Büyük Selçuklu ve bu sezon da Üç Kuruş isimli dizilerle televizyon ekranında yer aldı.

İki başarılı oyuncuyu yeniden kamera karşısına getiren proje ise İnandır Beni isimli güçlü bir aşk hikayesi oldu. İki çocukluk arkadaşının etkileyici aşk hikayesini konu alan İnandır Beni için çekimler çok yakında başlayacak.

Asos’a gidecek olan ekip, Ağustos ayının ortalarına kadar devam edecek çekimlerde yer alacak. Geçen sezon Ada Masalı dizisi için Seferihisar’da bulunan Ayça Ayşin Turan, bu yaz ise Kuzey Ege’nin tarihi ve turistik bölgesi Asos’ta bulunacak.

Murat Saraçoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosunu ise Selen Bağcı yazdı. Kadroda yer alan isimler arasında Naz Çağla Irmak ile Çağrı Çıtanak da bulunuyor.

Filmin kadrosuna Sahra karakterinin babaannesini canlandırmak üzere Yıldız Kültür ile Deniz karakterinin babaannesi olarak yer alacak olan Zerrin Sümer katıldı.

Hikayede Ayça Ayşin Turan, bir reklam ajansında çalışan Sahra karakteri ile yerini alacak. Deniz olarak izleyeceğimiz Ekin Koç da başarılı bir fotoğrafçı olarak hikayede bulunuyor.