Ana sayfa Sosyal Medya Ekin Türkmen uzun süren sessizlikten sonra muhteşem bir diziyle geri dönüyor!

Ekin Türkmen uzun süren sessizlikten sonra muhteşem bir diziyle geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ekin Türkmen, son yıllarda televizyonda çok az görünen oyuncular arasında yer alıyor. 2002 yılından bu yana setlerde yer alan ve çok farklı projelerle izlediğimiz Ekin Türkmen, Acı Hayat dizisindeki Özlem karakteri ile akıllara yazılmıştı.

Menekşe ile Halil dizisinde Zeynep olarak izlediğimiz oyuncu, ayrıca Küçük Kadınlar dizisinde de Elif karakterini canlandırmıştı. Bir dönemin çok sevilen Adanalı dizisinde ise oyuncuyu Pamuk karakterinde görmüştük. Son yıllarda dizilerde yer almaması nedeniyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Cedi Osman ile Ebru Şahin’in Çeşme’de düzenlenen düğününe katılan ünlüler arasında yer aldı.

En son Ramo dizisinde Meryem karakteri ile konuk oyuncu olarak yer alan Ekin Türkmen, ayrıca Leyla ile Mecnun dizisinde de Sevil karakteri ile dikkat çekmişti.

Ekin Türkmen uzun süren sessizlikten sonra muhteşem bir diziyle geri dönüyor! 7

Az sayıda projede yer alması konusunda hem değişen jenerasyonun hem de seçici olmasının etkili olduğunu belirten Ekin Türkmen, “Ben daha seçici olduğum olgunlukla beraber, biraz da heyecanım azaldı. Sadece çok iyi projelere heyecanlanabiliyorum. O iyi projeler de her zaman teklif edilmiyor. Artık çalışmak istediğim yapımcılar belli, çalışmak istediğim oyuncular denk gelirse bekliyorum” diye konuştu.

Ekin Türkmen, Organize İşler isimli filmin dizi versiyonunda yer alan isimler arasında bulunuyor. Muhteşem bir oyuncu kadrosu ile sonbaharda çekimlerinin başlaması beklenen dizi için Yılmaz Erdoğan senaryoyu tamamlamaya çalışıyor.

Ekin Türkmen, henüz Organize İşler dijital dizisi için herhangi bir çalışma yapmadığını söyledi. Oyuncu, planlamayı beklediğini ifade etti.

Yılmaz Erdoğan’ın çok sevilen filminin dizi versiyonu 8 bölümden oluşacak ve Disney Plus platformunda yayınlanacak. Yine birçok ünlü ismin buluşacağı projede Ekin Türkmen’in de yer alması hayranlarını memnun edecektir.