Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin dizi politikası izleyiciyi gıcık ediyor!

Kanal D’nin dizi politikası izleyiciyi gıcık ediyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay

Bu sezon şu çok net gözüküyor ki, çok iddialı dizi projesi de olsa Kanal D ekranında yayınlanması bir dezavantaja dönüşmüş durumda. 2 sezondur Kanal D’nin iddialı dizileri ortaya sürüp, sonra da arkasında durmadan hızla yayından kaldırmasının olumsuz sonuçları reytinglere yansımaya devam ediyor.

Kanal D’nin 2 sezondur adeta harcadığı diziler izleyicilerde güvenilmez kanal durumuna gelmesine yol açtı.

Kanal D’de başlayan dizilere izleyici mesafeli yaklaşıyor… Çünkü kanalın kısa sürede yayından kaldırma politikası izleyicileri çıldırtmış durumda…

2 sezondur Kanal D’nin dizi tutturamamasının altında da bu politika yatıyor. Sabır göstermeden, hızla yayından kaldırılan diziler nedeniyle izleyici artık Kanal D’den uzaklaşmış durumda.

Bu sezon bunun yansımalarını ekranda görmekteyiz. Bir Umut Yeter gibi iddialı bir proje 6 bölümde çöktü. Bir Litre Gözyaşı adeta çırpınıyor… Koca Koca Yalanlar, zar zor 12. bölümü bulabildi. İkizler Memo Can ‘eh işte’ dedirtiyor… Muhteşem İkili 1. bölümüyle iyiydi ama izleyici Kanal D ekranında olduğu için tedirgin olarak ekran karşısına geçiyor.

Kanal D'nin dizi politikası izleyiciyi gıcık ediyor! 7

Geçtiğimiz sezona baktığımızda ise Siyah Beyaz Aşk’ın ciddi bir hayran kitlesi varken yayından kaldırılması büyük burukluk yaratmıştı.

Mehmed Bir Cihan Fatihi, İnsanlık Suçu, Gülizar, Kızlarım İçin, Hayati ve Diğerleri, Sevda’nın Bahçesi geçen sezonun başarısız işleri olarak Kanal D hanesinde yazıyor.

Kanalın dizi politikasını gözden geçirmesi ve dizi seçerken de farklı kriterleri öne almayı denemesi gerekiyor.