Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin dizi şanssızlığına bir yenisi daha eklendi!

Kanal D’nin dizi şanssızlığına bir yenisi daha eklendi!

tarafından ker_def

Son dönemin diziler konusundaki şanssız kanallarından Kanal D, Pazar akşamları ekrana getirmekte olduğu Bir Litre Gözyaşı dizisini yayından kaldırma kararı aldı.

Başladğı günden bu yana reytingleri umut vermeyen Bir Litre Gözyaşı dizisi, Kanal D tarafından uzun süre sabır gösterilerek desteklendi.

Hatta, son bölümlerde konsept değişikliği bile yapıldı. Ancak tüm çabalara karşın Bir Litre Gözyaşı dizisini ekrana tutmak mümkün olmadı.Dizinin geçtiğimiz bölümünde Sanem Çelik’in de ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

Kanal D’nin Med Yapım – MF Yapım imzalı, başrollerini Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu ve Tolga Tekin’in paylaştıkları sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı, 15. bölümüyle ekrana veda ediyor.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde yaşanan ayrılıkları sonrasında hikaye değiştirilmişti. Dizide zaman atlaması yaşanmış ve hikaye beş yıl sonrası ile başlamıştı. Okulu bitirip yeni bir yolculuğa çıkan Cihan yeni bir maceraya başlamıştı. Diziye son olarak da Survivor şampiyonu Ogeday da katılmıştı.

Kanal D'nin dizi şanssızlığına bir yenisi daha eklendi! 7

Senaryosu yenilenen dizinin geçen pazar ekrana gelen son bölümü de reytinglerde beklentiyi karşılamadı. Yaşanmış bir olaydan yola çıkılarak çekilen projenin 15. bölümde final yapmasına karar verildi.