Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin İlayda Alişan ve Burak Yörük’ü bir araya getiren yaz dizisi Seversin, ne zaman sete çıkacak!

Kanal D’nin İlayda Alişan ve Burak Yörük’ü bir araya getiren yaz dizisi Seversin, ne zaman sete çıkacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonunun sonuna yaklaşırken yaz sezonu için de diziler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Bunlardan biri Kanal D’de yayınlanacak olan Seversin dizisi. İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün başrollerini paylaşacağı dizi ekibi sete çıkmak için gün sayıyor.

Kanal D İç Yapımlar tarafından çekilecek dizinin adı ilk önce Bir Yaz Dizisi olarak açıklanmıştı. Daha sonra adı Seversin olarak değiştirildi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda dizinin adı bazı izleyiciler tarafından pek de beğenilmedi.

Başrollerinde, Masumiyet dizisindeki çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken İlayda Alişan ve en son Aşk Mantık İntikam ile izleyiciyle buluşan Burak Yörük başrolleri paylaşıyor. Son dönemin parlayan iki ismi olan Alişan ve Yörük’ün partnerliği herkes tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Kanal D’nin İlayda Alişan ve Burak Yörük’ü bir araya getiren yaz dizisi Seversin, ne zaman sete çıkacak! 7

Bu arada dizinin sete çıkmak için gün saydığı ortaya çıktı. Buna göre hazırlıkların neredeyse tamamlandığı Seversin dizisi ekibi ay sonunda sete çıkacak ve çekimlere başlayacak. Merakla beklenen yapım yaz dizisi olarak yayınlanacak. Geçen yaz başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın yer aldığı Baht Oyunu’ndaki başarısından sonra Kanal D’nin yeni dizisiyle yine reytinglerde zirveye oynayıp oynamayacağı büyük soru işareti.

Seversin dizisinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yapıyor. Haziran ayında yayınlanması planlanan dizinin oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı. Halil İbrahim Kurum, Zeynep Kankonde, İlkin Tüfekçi, Ceren Taşçı ve Hazal Benli dizide rol alacak oyunculardan bazıları. Bu arada yeni dizinin oyuncu kadrosuna son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde Emre karakterini canlandıran Yiğit Dikmen katıldı.