Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Unutulmaz oyuncu Kemal Sunal Google’da gündem oldu!..

Unutulmaz oyuncu Kemal Sunal Google’da gündem oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-İnternet denildiğinde hem ülkemizde hem de tüm dünyada akla ilk gelen marka olan Google, toplumların arama alışkanlıkları ile ilgili oldukça büyük bir veriye sahip.

Google Türkiye, geçen hafta açtığı resmi Twitter hesabında hem dünyada hem de Türkiye’de en çok merak edilen konularda paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Google Türkiye Twitter hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan Google, Türkiye’de tüm zamanların en çok merak edilen ve aranılan sinema oyuncusunu açıkladı.

Verilere göre 2000’de hayatını kaybeden usta sanatçı Kemal Sunal, Türkiye’nin bugüne kadar Google’da en çok aradığı sinema oyuncusu.

Google Türkiye’nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla kullanıcılara “Türkiye’de tüm zamanların en çok merak edilen sinema oyuncusu sizce kimdir?” sorusu soruldu. Soruya verilen yanıt Kemal Sunal oldu.

Unutulmaz oyuncu Kemal Sunal Google'da gündem oldu!.. 1

Google Türkiye tarafından aktarılan bilgilere göre; Türkiye’de tüm zamanların en çok merak edilen sinema oyuncusu Türk sinema tarihine damga vuran Kemal Sunal.

Kemal Sunal, Google’ın verilerine göre Türkiye’nin bugüne kadar Google’da en çok aradığı sinema oyuncusu konumunda.

11 Kasım 1944 İstanbul doğumlu Kemal Sunal canlandırdığı karakterlerle Türk sinema tarihine damga vurdu.  3 Temmuz 2000 yılında vefat eden unutulmaz sanatçı aralarında Çöpçüler Kralı, Şabanoğlu Şaban, Sakar Şakir, Kibar Feyzo, Tosun Paşa, ve Süt Kardeşler’in de bulunduğu hafızalarda yer eden pek çok yapımda yer aldı.