Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D’nin O Kız dizisi Dilin Döğer’e büyük kariyer fırsatı sundu!

Kanal D’nin O Kız dizisi Dilin Döğer’e büyük kariyer fırsatı sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1995 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelen Dilin Döğer, oyunculuk kariyerinde henüz yeni yeni adımlar atan bir isim. Tansağ Türk ile çalışan ve Anadolu Ateşi grubu ile sahne deneyimi yaşayan Dilin Döğer, Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili Edebiyatı bölümünü bitirdi.

Üniversite yıllarda oyunculuk yapmaya başlayan Dilin Döğer, müzik ile de ilgilendi ve çeşitli sanat dallarında eğitimler aldı. Şan dersleri alan, bale yapan ve opera eğitimleri alan oyuncu, ayrıca dans eğitimleriyle de yeteneklerini artırdı. Resim yapmayı da seven Dilin Döğer, Ex Aşkım isimli diziyle kariyerine başladı.

Ex Aşkım dizisinde Afife karakterini canlandıran oyuncu ayrıca bazı reklam filmlerinde de ekranlarda yer aldı. Şimdilerde ise Kanal D ekranında Eylül ayından itibaren izleyicilerle buluşması beklenen O Kız dizisinin en kritik karakterlerinden birisini Dilin Döğer canlandıracak.

Kanal D'nin O Kız dizisi Dilin Döğer'e büyük kariyer fırsatı sundu! 8

Hikayede Zeynep olarak izleyeceğimiz oyuncu, O Kız dizisi ile birlikte de kariyerinde büyük bir çıkış yapabilme adına çok önemli bir fırsat elde etmiş oldu.

Erkan Petekkaya ile Sezin Akbaşoğulları’nın başrolünde yer aldığı O Kız dizisi, etkili bir dram hikayesiyle geliyor. Yeni sezonda Kanal D’nin en çok güvendiği dizilerden birisi olan O Kız’ın ilk fragmanı yayınlanınca da izleyiciler Dilin Döğer ile tanışma fırsatını buldu.

Dizinin tanıtımında baba ve kızı canlandıran Erkan Petekkaya ile Dilin Döğer ilk kez izleyici karşısına çıktı. İzleyicilerin kalbine dokunan tanıtım sosyal medyada da büyük beğeni toplarken, ikilinin uyumu izleyici tarafından çok beğenildi.

Dilin Döğer ismi de bir anda sosyal medyada yayılmaya başladı ve birçok kişi bu genç oyuncunun hayatını merak etti. Dilin Döğer, O Kız dizisi ile birlikte kariyer sıçraması yapabilir ve bunun ilk işaretleri de geldi.

Kanal D'nin O Kız dizisi Dilin Döğer'e büyük kariyer fırsatı sundu! 9

O Kız dizisinde etkili bir oyuncu kadrosu buluştu. Dizinin tüm oyuncu kadrosu ve canlandıracakları karakterler şöyle:

Erkan Petekkaya (Kadir),Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher).