Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Kalbime Sakladım dizisinin final yapması izleyicileri adeta çıldırttı!

Seni Kalbime Sakladım dizisinin final yapması izleyicileri adeta çıldırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan ve 7. bölümü ile 11 Ağustos Perşembe akşamı son kez izleyicilerin karşısına çıkan Seni Kalbime Sakladım dizisine tutkuyla bağlı olan izleyiciler isyan ediyor. Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin kısa sürede ekrana veda etmesinden rahatsız olanlar sosyal medyada duygularını paylaşıyor.

Kamu yayıncısı olan TRT1’in bugüne kadar dizilere erken final yaptırmadan sürdürmeye çalışması ve makul bir süreyi daima tanıması izleyicileri ilk başta rahatlatmıştı. Ancak final kararının alınmasının ardından herkes şaşırdı ve 7. bölümle birlikte Seni Kalbime Sakladım dizisi bitti.

Bu durum TRT1’de son yıllarda en kısa sürede yayından kaldırılan dizi olması nedeniyle de Seni Kalbime Sakladım’ı farklı bir noktaya getiriyor. TRT1 daha önce çok daha düşük reytingler alan birçok diziyi yayında tutmuştu. Ancak Seni Kalbime Sakladım’a bu süre tanınmadı ve kamu yayıncısının özel kanallar gibi davranmasına izleyiciler tepki gösterdi.

Dizinin final bölümünün yayınlanmasının ardından yapılan yorumlarda şu görüşler öne çıktı:

“Dizi çok güzeldi ve bir farklılığı vardı, bu kadar erken final vermesi çok büyük hayal kırıklığı oldu, keşke reyting kurbanı olmasaydı.”

“Saçma bir şekilde bitti. Bir sürü şey cevapsız kaldı. 5.bölümde iken final haberi gelmişti. 7.bölüm senaryosunda insan bi değişiklik yapmaz mı? Senaristler sadece son sahneyi finale uyarlamışlar. Geri kalanı normal bi bölüm gibi verip oynatmışlar. Böyle bir senaryoya oyuncular için iyi dayandık. Ayrıca TRT1’in de artık diğer kanallardan farkı kalmamış. Reyting kaygısı yok, hemen final yapmazlar derken bu dizi ile o düşünceyi bitirdiler. Önceden böyle değildi. Oyunculara, verdikleri emeklere yazık.. Sonu mutlu bitince de her şey unutulmuyor. Hiçte mutlu olamadım yani. Başrol çifti; yapımcı, senaristler ve kanal yüzünden 7 bölümde harcanmış neyine sevinelim.”

“Bu dizinin en az 5 bölüm daha gideri vardı. Pat diye bitirip yazık ettiler resmen. En azından bir bölüm daha çekip daha güzel bir finalle bitirebilirdiniz. İzleyicinize de saygınız yok. Bir açıklama bile yapmadınız bitirme nedeniniz ile ilgili. Böyle olacağını bilsem baştan izlemezdim bari. Reyting kaygılarınız yüzünden olan izleyiciye oluyor hep.”