Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin reyting sorunu yaşayan İyi Aile Babası’ndan sevindiren gelişme!

Kanal D’nin reyting sorunu yaşayan İyi Aile Babası’ndan sevindiren gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan İyi Aile Babası dizisi, ilk bölümü ile iyi sayılabilecek reytingler almasına rağmen sonraki 2 bölümde düşük gelen oranlar moralleri de bozdu. Dram yapımlarının yanında ayakta kalmakta zorlanabileceğini de gösteren diziden önemli bir bilgiyi ise başrol oyuncularından Şebnem Bozoklu verdi.

Çağlar Çorumlu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar ile birlikte başrolde yer alan Şebnem Bozoklu, diziye yönelik en büyük eleştiri olan komedi dozunun yeterli olmadığı konusuna değindi.

Set Ekstra isimli programa katılan oyuncu, önümüzdeki bölümlerle ilgili dizi hayranlarına şu müjdeyi verdi: “Komedi dozunun artacağını söylemek istiyorum. Her yeni gelen bölümde biraz daha onları güldürecek durum ve komedi bizi bekliyor.

Karakterlerin daha da açıldıklarını göreceğiz. Hikayelerin dallanıp budaklandığını, birbirlerinin içine girdiğini ve güzel sürprizler bizi bekliyor diyebilirim.”

Şebnem Bozoklu’nun bu sözleri aslında diziye yönelik en büyük eleştiri olan komedi dozunun düşük olduğu gerçeğinin ekip tarafından da bilindiğini gösteriyor.

Dizinin repliklerinin zayıflığı ve tam olarak karakterlerin oturmamış olması da izleyici ilgisinin azalmasına sebep olmuştu. Bu durumun düzeltilmesi ve komedi dozunun artırılması, dizi adına çok önemli bir gelişme olacaktır.