Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’in setinden paylaştı, farketmeden tüyo verdi!

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’in setinden paylaştı, farketmeden tüyo verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, bu hafta ekrana gelen bölümde izleyenlere büyük heyecan yaşattı. Mehdi’nin Zeynep’i takip ettiği bölümde, Zeynep saklanmak için Barış’ın evini tercih etmişti. Kimsenin onu bulamayacağını sandığı yerde, nasıl olduysa Mehdi, eliyle koymuş gibi buldu!

Çarşamba akşamları ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bir kaç bölümdür adeta Mehdi kabusu yaşanıyor. Boşanmasına karşın peşini bırakmadığı Zeynep’i koruduğunu söyleyen Mehdi’nin davranışları, artık hastalıklı biri haline geldiğini ortaya koymaktaydı.

Yaptığı son hareket ise izleyenleri şaşkına çevirdi. Daha önce Zeynep’i eve kilitleyen, takip eden, pasaportuna el koyan, evinin arka sokağına taşınan, iş yerinin önüne gidip bekleyen Mehdi, arabasının camını kırarak herkesi şaşırtmıştı ama yeni bölümdeki kadar değil!

 

Mehdi’in kendisi için uzaklaştırma kararı alan Zeynep’i anlaması beklenirken, daha da ileri giderek polisten kaçan Mehdi, bu kez onun peşine düştü.

Barış’ın evinde güvende olduğunu sanan Zeynep, bir ara mutfağa gittiğinde karşısında simsiyah giyinmiş ve bere takmış Mehdi’yi görünce kalakaldı tıpkı izleyici gibi!

Evi nasıl bulmuştu, nasıl girmişti gelecek bölümde öğreneceğiz muhtemelen ama İbrahim Demirkol’un oynadığı Mehdi, kabus gibi çöktü adeta hem dizinin hem de Zeynep’in üstüne! Mehdi, elinde bayıltıcı olduğu anlaşılan bir maddeyi döktüğü bez ile Zeynep’i bayılttı.

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'in setinden paylaştı, farketmeden tüyo verdi! 10

Şimdi herkes yeni bölümü merakla bekliyor. Bir şekilde içeride telefonla konuşan Barış’ın bir ses duyup gelmesini bekliyor izleyici.

Fakat öyle olmayacağı, Demet Özdemir’in kamera arkasından yaptığı bir paylaşımla anlaşıldı! Tahminler doğruysa Mehdi, Zeynep’i sessiz sedasız nasıl oluyorsa bir şekilde evden çıkarmanın yolunu bulup arabaya bindirip kaçırıyor.

Demet Özdemir, aşağıda yaptığı paylaşımla aslında gidişatı da anlatmış oldu sanki…

Özdemir ve Çelikkol’un aşağıdaki pozunda Mehdi’nin eve gizlice girdiği andaki paltosu ve boğazlı siyah kazağı İbrahim Çelikkol’un üzerinde.  Muhtemelen sahnenin devam çekiminden bu fotoğraf…

Önce fotoğrafı İbrahim Çelikkol paylaştı ve ‘Biz kaçıyoruz’ yazdı, dizideki kaçırma sahnesine de atıfta bulunarak… Daha sonra da Demet Özdemir paylaştı…

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'in setinden paylaştı, farketmeden tüyo verdi! 11

Bu arada Demet Özdemir, partneri İbrahim Çelikkol’un sette çektiği iki fotoğrafını da yayınladı. Aşağıda o iki paylaşımı görebilirsiniz…

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'in setinden paylaştı, farketmeden tüyo verdi! 12

Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir'in setinden paylaştı, farketmeden tüyo verdi! 13