Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin reytingleri düşen Seversin dizisiyle ilgili erken final korkusu!

Kanal D’nin reytingleri düşen Seversin dizisiyle ilgili erken final korkusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seversin dizisi, Haziran ayının başında izleyicilerle buluştu ve şimdiye kadar da 7 bölüm yayınlandı. İlayda Alişan ile Burak Yörük ikilisinin çok başarılı bir dizi çifti olduğunu da söylemek gerekiyor. Sosyal medyada da Seversin dizisiyle ilgili birçok olumlu yorum görebilirsiniz.

Ancak dizinin reytingler noktasında büyük bir sıkıntısının olduğu gerçeğini de görmek lazım. Yaz döneminde izlenme oranları bir hayli düştü ve daha önce televizyon kanallarının kabul edemeyecekleri reytingleri bile göz ardı ederek yapımların devamı için kararlar aldıklarını görebiliyoruz.

İlk altı bölümde düzenli bir şekilde reytingleri düştüğünü ve yedinci bölümde de bir hayli düşük oranlar geldiğini gören izleyiciler endişeli bir bekleyiş içinde. Kanal D’nin ani bir final kararı almasından endişe ediliyor.

Seversin dizisi de yedinci bölümüyle tüm kişiler kategorisinde dördüncülük elde etti. AB’de altıncı ve ABC1’de de beşinci olan dizinin sıralama olarak iyi görünse de reytingleri pek de iyi değil. Bu durumun değişmesi de beklenmiyor. Kanal D ise Seversin dizisini ekrana getirmeye devam ediyor. Kanal yönetiminin nasıl bir karar alacağını bilmesek de dizinin bir süre daha devam etmesi için bazı nedenler de var.

Kanal D'nin reytingleri düşen Seversin dizisiyle ilgili erken final korkusu! 7

Seversin dizisini kaldırıp yerine bir başka dizi konulsa elde edilecek reytingler bundan daha iyi olmayabilir. Ayrıca bu tür romantik komedi hikayelerinin yurt dışı satışları da çok iyi oluyor. Seversin dizisinden de önemli satışlar bekleyen Kanal D’nin projeye devam etmesi için bu nedeni de dikkate alarak karar vermesi bekleniyor.

Seversin dizisi birçok izleyici için yaz döneminde gülebildiği ve eğlenceli anlar yaşadığı bir hikaye olarak gözüküyor. Sosyal medyadaki yorumlarda, “O kadar çok gülüyorum ki, uzun zamandır izlediğim en iyi yaz dizisi” şeklindeki yorumları görebilirsiniz.

Kanal D’nin Seversin dizisiyle ilgili devam mı, yoksa erken final mi kararı henüz bilinmiyor ama dizinin devam etmesini izleyiciler çok istiyor ve sosyal medyada da bu yönde yorumlar paylaşılıyor.

Dizinin sadık izleyicileri ise daha iyi reytingler almasını arzu etse de yaz dönemi için bunu başarmak o kadar da kolay değil.

Seversin dizisinin sekizinci yeni bölümünü 20 Temmuz Çarşamba akşamı Kanal D ekranında izleyebilirsiniz.