Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde sürekli düşen İçimizdeki Ateş dizisi için alınan son karar şaşkınlık yaşattı!

Reytinglerde sürekli düşen İçimizdeki Ateş dizisi için alınan son karar şaşkınlık yaşattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin büyük iddialarla ekrana getirdiği yaz dizisi İçimizdeki Ateş büyük hayal kırıklığına yol açtı. Yayınlandığı ilk günden bu yana reytingleri sürekli düşüş trendi gösteren dizi hakkında yeni bir karar alındı. atv’den yapılan duyuruda dizinin beşinci bölüm yayın saatinin değiştirildiği gözlemlendi.

Fabrika Yapım tarafından çekilen ve perşembe akşamları ATV ekranında izleyiciyle buluşan İçimizdeki Ateş dizisinde bugüne kadar dört bölüm yayınlandı. Bir gençlik ve hukuk dizisi olan İçimizdeki Ateş ilk bölümüyle parlak bir açılış yapamadı. Umutlar sonraki bölümlere kalmıştı ama reytingler yine iyi gelmedi. Atv’nin beşinci bölümün perşembe akşamı saat 21.45’te yayınlanacağını duyurması da dikkat çekiciydi.

İçimizdeki Ateş’in dördüncü bölümüyle de reytinglerde iyi sonuçlar almamasının ardından final iddiaları daha da çok konuşulmaya başlandı.

Dizinin beşinci bölümünün 21.45’te yayınlanacak olması da kanal yönetiminin artık hikayeden beklentilerinin düştüğü anlamına geliyor.

İçimizdeki Ateş dizisi 21 Temmuz akşamı saat 20.00’da değil, 21.45’te ekrandaki yerini alacak. Genellikle televizyon kanalları iyi reyting beklemedikleri yapımlarını bu şekilde geç saatlere alıyor.

Reytinglerde sürekli düşen İçimizdeki Ateş dizisi için alınan son karar şaşkınlık yaşattı! 7

İçimizdeki Ateş dizisi genç kadrosuyla dikkat çekerken, konusu itibariyle de Z kuşağının iş hayatında başarılı olabilmek için dişe diş mücadelesini anlatıyor.

Yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği, senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz, Nur Özlem Elginöz yazdığı dizide, hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra Yener Hukuk Bürosu’nda stajyer avukat olarak çalışmaya başlayan ve gerçek hayatın dikenli yollarında yürürken birbirlerinden güç alan gençleri Mert, Bahar, Hale ve Ege’nin hikayesini anlatıyor.

Geçtiğimiz kış sezonunda birçok hukuk dizisi ekrana gelmiş ve büyük ilgi görmüştü. Hem gençlik hem de hukuk dizisi olan İçimizdeki Ateş’in de büyük ilgi görmesi bekleniyordu ancak beklenen gerçekleşmedi. Dizi, aldığı reyting puanlarıyla büyük hayal kırıklığı yarattı.