Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D’nin Yeni Hayat dizisinde baş döndüren son olay!

Kanal D’nin Yeni Hayat dizisinde baş döndüren son olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Yeni Hayat dizisi konusunda izleyiciler kaygılıydı. Ancak Kanal D, diziye olan desteğini sürdürdü ve 8. bölüme kadar bekledi. Ancak Reytingler yine kötü geldi. 8.bölüm itibari ile artık dizinin düzelmeyeceğini düşünen Kanal D, final kararı aldı. Dizi 9. bölüm ile birlikte önümüzdeki hafta izleyicilerine veda edecek.

Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un başrollerinde yer aldığı Yeni Hayat dizisinin 9. yeni bölümünde ise önemli bir kırılma yaşanacak. Baş döndüren gelişmeler yeni bölüm ile birlikte izleyicileri diziye daha da çok bağlayacak. Adem, yaptıklarının bedelini ödemeye başlıyor… Timur, Adem’i kovuyor!

Bundan sonra ne olacak? Yasemin’i kim koruyacak vey Yasemin’in vereceği yanıt ne olacak? İzleyiciler de hikayenin bundan sonra nasıl ilerleyeceğini çok merak ediyor.

Yasemin’in içinde bulunduğu durum artık çevresindekileri de rahatsız eder. Yasemin’in uğradığı şiddetten yorulmuştur. Timur ise en son çareyi Adem’i kovmakta bulur. Adem’e onu kovduğunu söyler!

Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın da başarılı performansları ile göz doldurduğu Yeni Hayat dizisinin 29 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan 9. final bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.