Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar dizisinde Tuba ölecek mi?

Kanatsız Kuşlar dizisinde Tuba ölecek mi?

tarafından ker_def

Kanatsız Kuşlar 24. Bölüm Fragmanı! Tuba Ölecek mi?

Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölüm fragmanları ekranlarda dönmeye devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak olan Kanatsız Kuşlar 24. bölümünde Muzaffer, Nefise ve Kemal üçlüsü arasında ilginç diyaloglar yaşanacak. Öte yandan Tuba- Azime hesaplaşması çok tehlikeli bir sonuç doğuracak. Peki merdivenlerden yuvarlandığı görülen Tuba ölecek mi?

Tuba, kurduğu oyun sonucu, başarılı olmuştur. Nefise’nin boşanmak istediğini öğrenir ve bunun gerçekleşmesi her türlü planı yapmaya kararlıdır. Ancak, Azime de boş durmaz ve Tuba ile hesaplaşması çok büyük olaylara gebe olur… Muzaffer ise Nefise’yi kaybedeceği düşüncesiyle isyan eder. Belli etmek istemese de evden ayrıldığından beri Nefise için ilk kez bu kadar kaygılıdır. Zeynep, Ahmet’in yaşadığını düşünmektedir. Onur, bütün bunları Zeynep’in yaşadığı psikolojiye yorarken ensesindeki tehlikeden habersizdir.

Öte yandan hayatlarında yeni bir sayfa açmak isteğiyle sevdiği kıza büyük bir sürpriz hazırlar. Emre’nin, patronunun kızı Asya ile başı fena halde derttedir. Oğlunun yaşadıkları yüzünden ne yapacağını şaşıran Nefise, Kemal’den yardım ister. Muzaffer’in bu duruma tepkisi ise, aşkı ve kıskançlığı ile birleşince çok büyük olacaktır.

Dizinin fragmanıyla ilgili izleyici yorumları da bir hayli ilginçti:

“Deli gibi seviyorsun bir de acı çekmesini istiyorum. Olmadı Muzaffer kendi ellerinle Kemal ile bırakacaksın Nefise’yi. Kemal diziye renk kattı.”

“Muzaffer Nefise’yi Kemal’den kıskanıyor. Kemal’in kızı da Emre’ye aşık olacak.”

“Muzaffer bu gidişle karısını kaybedecek. Kemal’de bekliyor zaten. Seviyorsun madem kendinden uzaklaşırmayacaksın, üstelik Kemal’in yanında böyle yaparsan kadını Kemal’e itersin…”