Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar’a itiraz var! Finale doğru bu ayrılık da nedir?

Kanatsız Kuşlar’a itiraz var! Finale doğru bu ayrılık da nedir?

tarafından zk zk
ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölümü 17 Mayıs Perşembe akşamı ekranlara gelecek.

Başrollerinde Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar ve Ahmet Varlı’nın rol aldıkları dizinin 45. bölüm 2.tanıtımı da yayınlandı.

ilk fragmana “Emre senin gerçek oğlun Muzaffer!” sözleri damga vurmuştu.

Yeni tanıtımda Muzaffer ve Nefise’nin ayrıldığı görüldü. Bir süre sonra final yapacak olan dizide ikilinin yine ayrı düşmesi, sosyal medyadan da eleştiri aldı. “Hiç mi bir araya gelemeyecek bunlar” şeklined yorumlar yapıldı. Muzaffer, Nefise’ye yalnız kalmak istediğini söyleyerek onun gitmesini istedi.

İşte 45. bölüm 2. tanıtımı:

KANATSIZ KUŞLAR 44. BÖLÜM ÖZETİ

Kemal ölmüştür. Onunla aynı arabada bulunan Nefise için açıklanması zor bir durumdur bu. Bir anda bütün oklar üzerine yönelir. Emre, Muzaffer’in oğlu bildiği Tarık’ın bir yanlışına müdahale eder. Ancak Tarık, üzerindeki suçlamayı terse çevirince Emre ile Muzaffer bir kez daha karşı karşıya gelir. Bu kez ipler tamamen kopacak gibidir ve Nefise artık gerçeği haykırmaya kararlıdır.

Kanatsız Kuşlar'a itiraz var! Finale doğru bu ayrılık da nedir? 7

KANATSIZ KUŞLAR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Ahmet, Cemre üzerinden Zeynep’i çıldırtacak hamlelerine büyük bir halka ekler. Acaba Cemre sonunda gerçeği görebilecek midir? Ne pahasına olursa olsun Ahmet’le hesaplaşmayı aklına koyan Zeynep, Onur’la da arasını düzeltmektedir. Zor zamanda geceden sabaha yan yana olan ikili, birbirlerini sevdiklerine ve asla vazgeçemeyeceklerine de emin olurlar.