Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar’da Nefise için karar anı geliyor! Muzaffer mi, çocuklar mı?

Kanatsız Kuşlar’da Nefise için karar anı geliyor! Muzaffer mi, çocuklar mı?

tarafından zk zk

Nefise, Muzaffer ve Çocukları Arasında Kalır… Zeynep ve Onur Aşkı Her şeye Rağmen Devam Edecek mi?

atv’nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar’ın 40. bölümü 29 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de atv ekranlarına geliyor. Dizinin 40. Bölümü de yine heyecan ve dram yüklü sahneleriyle beğeni toplayacak.

Kanatsız Kuşlar'da Nefise için karar anı geliyor! Muzaffer mi, çocuklar mı? 9

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

Kanatsız Kuşlar'da Nefise için karar anı geliyor! Muzaffer mi, çocuklar mı? 10

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar’da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor. Dizinin müzikleri ise Kalan Müzik tarafından yapılıyor.

Kanatsız Kuşlar'da Nefise için karar anı geliyor! Muzaffer mi, çocuklar mı? 11

Dizinin 29 Mart Perşembe akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 40. Bölüm özeti ise şöyle:

“Muzaffer yumruğunu masaya vurur. Kemal konusunda kesin ve net bir tavır gösterir. Bu yüzden Emre ile arası ciddi şekilde açılır. Nefise ise iyice sıkışıp kalır. Bir yanda çocukları, bir yanda sevdiği adam. Artık bir karar vermelidir.

Zeynep, hiç kimsenin beklemediği bir tavır gösterir. Ahmet’in aklı fena halde karışmıştır. Onur, her şeye rağmen aşkla bağlı olduğu Zeynep’in yanında olmaya çalışır. Ancak gördükleri karşında nasıl davranacağını şaşırır. Bu büyük aşk her şeye rağmen devam edebilecek midir? Azime, giderek tehlikeli bir hale gelen Suna ile Mine’yi kontrol altına almak için bir plan yapar.”