Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım’ı izleyenlerin önemli bir endişesi var!

Tehlikeli Karım’ı izleyenlerin önemli bir endişesi var!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Show TV’nin iddialı yeni dizisi Tehlikeli Karım 2. bölüm 1. fragmanı izleyenlerin endişeli yorumlarına maruz kaldı.

Başrollerini Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ’ın paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak oturuyor.

Dizinin konusu:

Tehlikeli Karım, evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu değişim sonucunda bir kadının, bir erkeğin ve çevrelerindeki insanların şaşırtıcı bir şekilde nelere sebep olabileceğini suç, aşk ve kara mizah üçgeninde anlatacak olan Tehlikeli Karım izleyicisini her bölüm şaşırtmaya hazırlanıyor.

Dizinin başrol oyuncusu Seçkin Özdemir’in daha önce rol aldığı projelerin pek tutmaması izleyenleri hala korkutuyor. Özdemir, son olarak Ateşböceği dizisiyle ekrana gelmişti. Yaz dizisi olarak başlayan Ateşböceği, sezon ortasını göremeden ekrana veda etmişti.

Sosyal medyada diziyle ilgili yapılan yorumlarda bu kez umutları bir hayli fazla olan izleyicilerin Tehlikeli Karım dizisini beğendikleri ve erken final ihtimalini hiç istemedikleri görülüyor.  Bu endişelerini yorumlarında da saklamayan izleyenler,  “Seçkin Özdemir’in bir dizisi de tam tutsun!”, “İnşallah çabuk final olmaz!”, “Seçkin inşallah şeytanın bacağını kırar!”, “Diziyi Seçkin Özdemir için izliyorum!”, “Diziyi güzelleştiren tek şey Seçkin Özdemir bence!” gibi yorumlar yaptılar.

Gonca Vuslateri’nin de Anne dizisindeki başarılı performansından sonra bu kez bambaşka bir rolle ekrana dönmesi de sosyal medyada konuşuluyor. Vuslateri’nin ilk bölümde çok fazla rolü yoktu ancak ilerleyen bölümlerde onu çok daha ilginç sahnelerde görmeye devam edeceğiz. Başarılı oyuncu da performansıyla beğeni topluyor.

İşte 2. bölüm 1. fragman: