Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar bitiyor! Esra Bilgiç’in partneri Uğur Güneş’e vedası duygusal oldu!..

Kanunsuz Topraklar bitiyor! Esra Bilgiç’in partneri Uğur Güneş’e vedası duygusal oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de çarşamba akşamları ekrana gelen Kanunsuz Topraklar dizisi Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in baş rollerinde ekranlara iddialı bir giriş yapmıştı.

Hazırlıkları aylarca süren dönem dizisi Kanunsuz Topraklar için büyük bir emek harcandı. Dizinin 1939 yılında geçen hikayesi için döneme uygun mekanlar hazırlanırken, kurulan platoda yine o yılların görüntüsünü yansıtan caddeler, sokaklar, evler inşa edildi.

Zonguldak’ta yaşanan hikayede, madenci ‘Davut’ ve maden sahibi Malik Bey’in kızı ‘Gülfem’ arasında geçen tutku dolu aşkın anlatıldığı dizi, ne yazık ki tüm çabalara karşın ekranda tutunamadı ve final haberi geldi.

Kanunsuz Topraklar izleyicisini üzen haber sonrası dizide ‘Gülfem’ karakterini canlandıran Esra Bilgiç’in duygusal paylaşımları da hayranlarını bir miktar üzdü.

Kanunsuz Topraklar bitiyor! Esra Bilgiç'in partneri Uğur Güneş'e vedası duygusal oldu!.. 9

İnstagram hesabından partneri Uğur Güneş ile son sahnesinin bir fotoğrafını paylaşan Esra Bilgiç, hayranlarına duygusal anlar yaşattı.

Oyuncu fotoğrafa, ‘Canım arkadaşım, canım partnerim ile son sahnemizi çektik’ notunu düştü. Esra Bilgiç bir başka paylaşımda ise dizi boyunca kendisine yol arkadaşlığı yapan atına da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Güzel oyuncu paylaşımına; ‘Beni hiç üzmeyen güzel oğlum Bilbey’ yazdı.

Kanunsuz Topraklar bitiyor! Esra Bilgiç'in partneri Uğur Güneş'e vedası duygusal oldu!.. 10

Kanunsuz Topraklar, düşük reytinglerinden dolayı önümüzdeki günlerde final yapacak. Diziye yeni katılan Başak Parlak ile Emel Çölgöçen’in hikayeye ivme katması beklenirken gelen final haberi dizinin sadık izleyicisinde şok etkisi yarattı.

Kanunsuz Topraklar bitiyor! Esra Bilgiç'in partneri Uğur Güneş'e vedası duygusal oldu!.. 11

Dizi çekimleri boyunca setten yapılan paylaşımlarda oyuncu kadrosunun da birbirleriyle güzel bir ahenk yakaladığı gözlerden kaçmadı. Kanunsuz Topraklar’ın final haberi izleyicisi kadar oyuncularını da üzdü.