Ana sayfa Sinema Aziz’in parlayan yıldızı Simay Barlas, bu kez beyaz perdede hayranlarıyla buluşacak!

Aziz’in parlayan yıldızı Simay Barlas, bu kez beyaz perdede hayranlarıyla buluşacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de cuma akşamları ekrana gelen Aziz dizisinin saf ve iyi kalpli güzeli Efnan’a hayat veren Simay Barlas, performansıyla herkesten tam not alıyor. Aziz dizisiyle kariyerinde büyük bir adım atan yetenekli oyuncu rol aldığı sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Henüz 23 yaşındaki Simay Barlas, 2015 yılından bu yana dizilerde rol alıyor. Paramparça dizisindeki Öykü karakteri ile ilk kez izleyici karşısına çıkan oyuncu, Hayat Bazen Tatlıdır, Adı Efsane gibi dizilerde rol aldıktan sonra Zalim İstanbul ile büyük bir çıkış yakalamıştı. Ardından rol aldığı Bir Annenin Günahı ise düşük reytingler sebebiyle kısa sürede final yapmıştı.

Barlas, Bir Annenin Günahı’ndaki hüsranın ardından bu kez başrollerini Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in paylaştığı Aziz dizisinde rol aldı. İlk başlarda yan karakter olarak görünen Efnan’ı canlandıran güzel oyuncu başarılı performansı sayesinde gittikçe ön plana çıkmaya başladı.

Aziz’in parlayan yıldızı Simay Barlas, bu kez beyaz perdede hayranlarıyla buluşacak! 7

Son derece iyi kalpli ve saf bir köylü kızı olan Efnan, Murat Yıldırım’ın canlandırdığı Aziz’e olan koşulsuz aşkıyla herkesin kalbini kazanırken oyunculuktaki yeteneğini de gösterdi. Böylece Aziz, Simay Barlas’ın kariyerinde çok önemli bir adım oldu.

Yetenekli oyuncu bu kez bir sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Barlas’ın rol aldığı ve 2019’da çekilen Dijital Esaret isimli film 11 Mart’ta sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Senaryosu Birol Güven tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini Emre Kavuk’un üstlenidiği filmde ayrıca bir süre önce hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin ve Özgün Çoban yer alıyor.

Dijital Esaret, dijital dünyada işledikleri suçlar yüzünden cezaevine atılan bir grup gencin hikayesini anlatıyor. Bir grup genç, dijital dünyaya adım attıklarında başlarına geleceklerden habersizdir. Her şeyin kendi kontrollerinde olduğunu düşünen gençler, bir süre sonra bu dünyanın esiri haline gelir. İşler gittikçe içinden çıkılmaz hale geldiğinde ise kendilerini cezaevinde bulurlar. Burada yolları kesişen sosyal medya fenomenleri, hackerlar, internet bağımlıları ve sanal kumarbazların özgürlüklerine kavuşabilmeleri için son bir şansı vardır.