Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisini izleyenler gördükleri karşısında şoke oluyor!

Kardeşlerim dizisini izleyenler gördükleri karşısında şoke oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin topluma hatırlattığı sarsıcı gerçek! Kardeşlerim isimli atv dizisi, Cumartesi akşamları izleyenlere çok farklı duygular yaşatabilen bir yapım… İyi reytingler alan, güçlü bir hikayeye sahip olan dizinin hem tecrübeli isimleri hem de genç oyuncuları çok iyi bir sinerji yakaladı.

Sette bir aile ortamı oluştu ve dizinin ekibi yoğun tempoda işlerini büyük bir titizlikle yürütüyor. Dizinin setinde geçtiğimiz hafta 5 kişinin koronavirüse yakalanması nedeniyle çekimler bir süre aksadı.. Yeni bölümü 15 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisinde; Celil Nalçakan, Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Yiğit Koçak ve Eren Öner’in koronavirüs sorunu yaşaması çekimlerin bir süre durmasına neden oldu.

Kardeşlerim dizisini heyecanla bekleyen hayranlar 35. yeni bölüm için sabırsızlanıyor… Dizinin 2 hafta ara vermesinin ardından yeniden ekrana dönecek olması heyecanı artırdı. Kardeşlerim dizisini izleyenler aslında çok önemli bazı gerçekleri yeniden fark ettiklerini belirten yorumlar yapıyor.

Kardeşlerim dizisini izleyenler gördükleri karşısında şoke oluyor! 7

Sosyal medyaya yansıyan bu yorumlarda, ne kadar farklı ve zor hayatların olduğunu Kardeşlerim dizisinin çok iyi bir şekilde ortaya koyduğu ifade ediliyor.

Bir dizi hayranı şöyle bir yorum yaptı: “Hayatın zorluğunu bu bölümde bir kez daha anladık. Hayatımızdaki insanların değerini, onları kaybetmeden anlayamayız.”

Gerçekten de bu yorumdaki sözler büyük bir gerçeği ifade ediyor. Hayatın gerçek yüzünü insanlara göstermesi ile Kardeşlerim dizisinin neden bu kadar çok izlendiği sorusu anlam kazanıyor. Bazı izleyiciler kendi hayatlarından bazı gerçekleri bu dizide buluyor. Bazı izleyiciler ise gerçek hayatta da yaşanan ama kendilerinden uzak gibi duran hayatların içine girme fırsatı buluyor.

Kardeşlerim dizisi hayatın ne olduğunu izleyenlere anlatması bakımından çok etkili ve sarsıcı bir yapım oldu.