Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar dizisinde yönetmen Faruk Teber her sahneyi hissederek çekiyor!

Kanunsuz Topraklar dizisinde yönetmen Faruk Teber her sahneyi hissederek çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi yavaş yavaş kendi izleyicisini bulmaya başladı. Dizinin bölümleri yayınlandıkça ilgi artıyor. Reytinglerin de iyi gelmeye başlaması dizi adına olumlu bir izlenim veriyor.

Zonguldak’taki maden işçileri ile patronları arasındaki hak mücadelesini anlatan dizi, izleyicileri 1939 yılının Türkiye’sine götürdü. Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisi de başrolde yer aldı. İkilinin hem enerjisi hem uyumu hem de performansı çok iyi… Dizinin kamera arkasından yansıyan görüntülerde de birçok anlamlı sahne var.

Başrol oyuncularının ne kadar iyi bir seçim olduğunu daha net görebileceğiniz kamera arkası görüntülerinde ayrıca yönetmen Faruk Teber’in büyük çabası da dikkat çekiyor.

Kanunsuz Topraklar dizisinde yönetmen Faruk Teber her sahneyi hissederek çekiyor! 7

Her sahneyi adeta hissederek yaşayan ve oyunculara da nasıl planlar istediğini anlatan Faruk Teber, tavırlara ve temasa büyük önem veriyor. Oyuncuların sahneyi yaşaması ve o karakter gibi kendilerini hissetmesi için birçok tavsiyede bulunan Faruk Teber, hikayeyi sahiplenmesi ile takdir topladı.

Usta yönetmen Faruk Teber’in her sahnede oyuncuları yönlendirmesi, onların ufkunu açacak önerilerde bulunması ve dizinin gerçekçiliği noktasında da iyi bir kurgu oluşturması dikkat çeken detaylar arasında bulunuyor.

İşte Kanunsuz Topraklar dizisinin setinden ilgi çeken görüntüler: