Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar için ne yazık ki çok kritik bir süreç başladı!

Kanunsuz Topraklar için ne yazık ki çok kritik bir süreç başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dönem dizileri arasında bambaşka bir yeri var Kanunsuz Topraklar’ın. 1939 yılında Zonguldak’ta geçen hikaye, izleyenler için hayli heyecanlı ve sürükleyici. Fakat yayınlandığı gün dolayısıyla mı, yoksa başka etkenler mi bilinmez, dizi bir türlü istenen, beklenen reytingleri alamıyor!

İki başarılı oyuncu Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in başarılı ekran birlikteliklerinin yanı sıra kadrosu da özenle oluşturulmuş bir iş. Uzun süren hazırlık süreci, dizinin döneme uygun mekanları, oyuncuların dönem kostümleri, saç makyajları derken proje için nasıl özenli bir çalışma yürütüldüğü aslında her bölüm ortada.

Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi, 19 Ocak akşamı iki haftalık bir aranın ardından tekrar yayındaydı. Fakat reytinginin daha önceki bölümlerden bile aşağıda gelmiş olması, Kanunsuz Topraklar dizisinin yayıncı kanalı Fox TV’ye çeviriyor gözleri!

Zira yakın zamanda benzer reytingler nedeniyle Elkızı dizisinin gidişatından memnun kalınmayınca finale gitmişti dizi. Aynı sonucun Kanunsuz Topraklar dizisinde de yaşanma ihtimali, şimdiden dizinin takipçilerini endişelendirmeye başladı!

Kanunsuz Topraklar için ne yazık ki çok kritik bir süreç başladı! 7

Sosyal medyada dizinin bitmemesi için yapımcıya, kanala mesajlar gönderiyorlar. 13. bölümü yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi, ne yazık ki reyting tablosunda ilk 10’a dahi giremedi son bölümüyle de… Onca emek, çaba, zorlu koşullardaki çekim ve mücadelenin sonucunun bu şekilde olması, izleyicisi açısından da üzücü bir durum…

Dizinin dönem yapımı olması, özellikle bütçesinin de yüksek olmasını getiriyor. Bu bütçelerle gelen reytingin diziyi daha ne kadar devam ettireceği ise muallak bir durum. Fox TV’nin bu kadar özel bir yapımın arkasında durmaya devam etmesi bekleniyor ancak geçmişteki örneklere bakınca izleyicinin endişesi daha da büyüyor!

Gülfem ve Davut’un hikayesinin izleyicide arzu edilen karşılığı bir türlü bulamaması, dizi için can sıkıcı bir mesele. 13. bölümüyle ortalamanın altında bir reyting alan dizi için alarm zilleri çalıyor şimdi! Umarız bir şekilde ilgi çekecek yeni düzenlemeler yapılır ve Kanunsuz Topraklar, en azından sezon sonunu görebilir!

Bu arada 26 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 14 bölümden ilk fragman da yayınlandı. Yine aksiyon ve heyecan dolu sahneler izleyenleri bekliyor…