Ana sayfa Sosyal Medya Ve Özge Özpirinçci’den büyük sürpriz! Kızı Mercan’ı gösterdi ama bir küçük detay var!

Ve Özge Özpirinçci’den büyük sürpriz! Kızı Mercan’ı gösterdi ama bir küçük detay var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Özge Özpirinçci, kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile yaklaşık 8 yıldır birlikteydi. Çiftin kızları Mercan doğmadan önce nikah masasına oturmaları da yine sürpriz bir gelişme oldu. Özpirinçci, kızını 30 Kasım’da dünyaya getirdi ve ünlü çift çocuklarına Mercan ismini verdiler.

Şu sıralar Mercan’ı herkes merak ediyor. Özpirinçci, yılbaşı akşamı kızı kucağında eşine sarılarak verdiği bir pozla Mercan’ı ufaktan göstermişti. Arkası dönük olan bebeğin kafasının çok küçük bir kısmı göründü.

Oyuncu şu sıralar kızıyla meşgul. Bir süre de projelerde yer almayacağı tahmin ediliyor. Özge Özpirinçci’nin sosyal medya hesabını takip edenler, yakın zamanda güzel bir sürprizle daha karşılaştı!

Malum oyuncu yaz aylarını çok sevdiği Marmaris’te ve yakın arkadaşı Tanem Sivar ve ailesi ile geçiriyor. Sivar’ın küçük oğlu Süleyman’ı ise Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk çok seviyor ve onunla her fırsatta zaman geçiriyorlar.

Özpirinçci, bu kez kızı Mercan ile Süleyman’ı bir araya getirdi. Özge Özpirinçci, kızı Mercan’ı yüzüstü yere yatırmıştı. Mercan’ın yüzü görünmüyordu ama ünlü oyuncunun bu fotoğrafı paylaşıyor olması bile takipçileri için çok şaşırtıcı ve sevindirici bir gelişme oldu.

Ve Özge Özpirinçci'den büyük sürpriz! Kızı Mercan'ı gösterdi ama bir küçük detay var! 9

Özge Özpirinçci, bu fotoğrafı yayınlamasından bir kaç gün sonra da kızı Mercan’ın elini eşi ile birlikte tutarken çekilen bir fotoğraflarını da ‘yavru’ notuyla paylaştı. Kızının yüzünü henüz göstermese de bu küçük sürprizler hayranlarını da mutlu ediyor.

Ve Özge Özpirinçci'den büyük sürpriz! Kızı Mercan'ı gösterdi ama bir küçük detay var! 10

Geçtiğimiz günlerde 2022’den beklentisi sorulan oyuncu, “İnşallah bütün yılım kucağımda kızım ile geçer.” diye konuşmuştu. Özge Özpirinçci’nin şu sıralar küçük kızını sağlıklı bir şekilde büyütmek ve vaktini onunla geçirmek için dışında pek bir niyeti yok. Görünen o ki önümüzdeki yakın süreçte bir projede yer alması da pek olası değil.

Mercan’dan gelen son poz ise bu oldu…

Ve Özge Özpirinçci'den büyük sürpriz! Kızı Mercan'ı gösterdi ama bir küçük detay var! 11