Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar’daki gergin sahnenin kamera arkasında kahkahalar havada uçuştu!

Kanunsuz Topraklar’daki gergin sahnenin kamera arkasında kahkahalar havada uçuştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in rol aldıkları Kanunsuz Topraklar dizisi, Fox TV’nin yeni sezondaki beğenilen yapımlarından. Dizi, Çarşamba akşamları ekrana gelmekte. 1939 yılında Zonguldak’ta geçen hikaye, dönem kostümleri ve mekanları ile de merakla takip edilmekte.

Madenci Davut rolüyle Uğur Güneş, başarılı bir performans sergilerken, partneri Esra Bilgiç de Gülfem rolüyle beğeni topluyor. Dizinin dram ağırlıkla senaryosu, aksiyonlu sahneleriyle de sezonun beğenilen yapımlarından birisi.

Büyük bir emeğin ürünü olan dizi, dönem dizisi olması nedeniyle ayrı bir çabanın ürünü. Aylar süren hazırlık aşamasının ardından ekrana gelmeye başladığından beri, yeterli ilgiyi göremediği de izleyen herkesin hemfikir olduğu bir konu.

Kanunsuz Topraklar’da Ali Gelik karakterine hayat veren Necip Memili, yine oyunculuğunu konuşturmakta. Memili, son olarak Çukur dizisinde de Cumali karakteri ile beğeni toplamıştı. Bu kez oyuncu dizinin ‘kötü adamı’ olarak ekrandaki performasıyla dikkat çekmekte.

Ailesine büyük zarar veren ve peşinden ayrılmayan Ali Gelik ile büyük bir mücadele veren Gülfem’in sahneleri de hayli sert ve çatışmalı geçiyor.

Esra Bilgiç ve Necip Memili, oyunculuklarını konuşturdukları sahnelerden birinin çekimleri sırasında aşağıdaki pozlarıyla dikkat çektiler.

Kanunsuz Topraklar'daki gergin sahnenin kamera arkasında kahkahalar havada uçuştu! 9

Sahne her ne kadar gergin bir atmosferde geçse de kamera arkasındaki oyuncuların halleri, çekimlerin hayli keyifli olduğunun da bir göstergesi. Dizinin diğer oyuncuları Eylül Su Sapan ve Serdem Paçal’ın da o sırada kahkahalarla güldükleri görülüyor.

Kanunsuz Topraklar'daki gergin sahnenin kamera arkasında kahkahalar havada uçuştu! 10

Ocak ayının ilk iki haftasında ara verme kararı sonrasında dizinin setinde koronavirüs vakaları da gündeme gelmişti. Çekimlerin geçtiğimiz hafta başladığı da öğrenilmişti.  19 Ocak Çarşamba akşamı 13. bölümü heyecanla dizinin setindeki keyifli anları Esra Bilgiç ve Necip Memili, instagram hesabından paylaştı…

Kanunsuz Topraklar'daki gergin sahnenin kamera arkasında kahkahalar havada uçuştu! 11