Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar’ın kötü adamı Necip Memili, kızına olan aşkını haykırdı!

Kanunsuz Topraklar’ın kötü adamı Necip Memili, kızına olan aşkını haykırdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yetenekli oyuncu Necip Memili, Çukur’dan sonra, yeni sezonda Kanunsuz Topraklar dizisiyle Fox TV ekranında izleyiciyle buluştu.

Dizinin kötü adamı Ali Gedik olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu, değiştirdiği imajıyla da dikkat çekti. Dizide özel hayatında mutluluğu bulamamış bekar bir adamı canlandıran Necip Memili’nin gerçek hayatta mutlu bir evliliği var.

Oyuncu, 2020 yılının başlarında editör Didem Dayıcıoğlu ile evlendi, çiftin aynı yıl kızları ‘Asya’ dünyaya geldi. İnstagram hesabından sık sık kızıyla ilgili paylaşımlarda bulunan Necip Memili son paylaşımında kızına aşkını haykırdı.

Kanunsuz Topraklar'ın kötü adamı Necip Memili, kızına olan aşkını haykırdı! 7

Necip Memili paylaşımında kızına şu sözlerle seslendi; Bilmem ne söylesem, nasıl anlatsam, demek hayatta insan kifayetsiz kelimeler de biriktiriyormuş, kendinden habersiz, bu kadar sevip sarmalayacağı bir can için, nefesini kokladığım, kanımın kanı, beni senli ruyalara gark eden kızım, suskunluğum, acemiliğim,bana beni öğreten tek şey, seni çoook seviyorum,iyi ki AsYa’sın iyi ki bizim kızımızsın, seni verene gurban,,, (içimden geldi) @didemdayicioglu teşekkürler aşkım.”

Oyuncunun paylaşımına aralarında Rıza Kocaoğlu, Aslıhan Güner, Alara Bozbey ve Eylül Su Sapan’ın da bulunduğu pek çok ünlü isim yorum yaptı.