Ana sayfa Dizi Haberleri OJO Pictures’ın yeni dizisi Annemizi Saklarken’in bir oyuncusu daha belli oldu!

OJO Pictures’ın yeni dizisi Annemizi Saklarken’in bir oyuncusu daha belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar Cam Tavanlar, Yeni Hayat ve Hekimoğlu dizilerine imza atan OJO Pictures’tan yeni bir dizi geliyor. Annemi Saklarken isimli yeni dizinin bir oyuncuyu daha transfer etti.

Yeni dizinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil. Ancak başrol oyuncuları açıklandı. Buna göre dizinin başrollerinde Ece Yaşar, Hande Doğandemir, Kutsi ve Hatice Aslan gibi deneyimli oyuncular yer alacak. Barış Yöş’ün yöneteceği diziyi usta kalem Sırma Yanık yazıyor.

Dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha eklendi. Yeni oyuncu halen devam eden Star TV dizisi Ada Masalı’ndan transfer edildi. Ada Masalı’nda Batu karakterini oynayan Erdem Kaynarca, bundan böyle Annemizi Saklarken isimli dizide rol alacak.

OJO Pictures'ın yeni dizisi Annemizi Saklarken'in bir oyuncusu daha belli oldu! 7

Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olan Kaynarca, Kalp Atışı Bir Deli Rüzgar, Yasak Elma, Alef, Gençliğim Eyvah, Şeref Bey gibi dizilerde rol aldı. Ada Masalı ile kariyerinde yeni bir adım attı.

Ada Masalı Erdem Kaynarca’ya yeni bir kapı açtı ve genç oyuncu yeni dizisi için el sıkıştı. Kaynarca dizide Bora karakterine hayat verecek.

Bu arada dizinin kadrosuna deneyimli oyuncu Güngör Bayrak da katıldı. Genç oyuncu Özgür Daniel Foster da Annemizi Saklarken dizisinin kadrosunda yer alıyor.