Ana sayfa Dizi Haberleri Kapak bile oldu! Çukur’un Akşın’ı, Masumiyet’in Ela’sı İlayda Alişan’ın önlenemez yükselişi!

Kapak bile oldu! Çukur’un Akşın’ı, Masumiyet’in Ela’sı İlayda Alişan’ın önlenemez yükselişi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç oyuncu İlayda Alişan, hafızalara kazındığı Çukur dizisindeki Akşın karakteri ile dikkatleri çekti. Aslında öncesinde başka yapımlarda da rol almış, hatta pek çok reklam filminde de oynamıştı. Fakat Çukur’daki Akşın karakteri, en büyük çıkışını yakaladığı projesi oldu oyuncunun.

Şimdilerde ise Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet’te rol alıyor. Dizinin hikayesi, hayat verdiği Ela karakteri üzerine kurulu. Bu nedenle de çok fazla ön planda. Üstelik şiddet görmüş, öldüresiye dövülerek çöp tenekesinin yanına atılmış bir genç kadının adalet arama hikayesi ile daha da dikkat çeken bir role imza atıyor.

Oyunculuğu ile de büyük beğeni topluyor. Kendisini daha fazla gösterme şansı bulabildiği Masumiyet dizisiyle birlikte çok fazla ön plana çıktı. Hatta dizinin başrolleri Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar’dan bile daha çok konuşuluyor.

1996 doğumlu olan genç oyuncu, kariyerine Bir Çocuk Sevdim isimli diziyle başlıyor. 2011 yılındaki bu dizide oynadığında henüz 16 yaşındaydı. Aslında daha öncesinde Nestler, Ülker, Akbank, Eti gibi kimi markaların reklamlarında rol almıştı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü mezunu olan İlayda Alişan, Gönül Hırsızı dizisinin ardından Benim Adım Gültepe, Serçe Sarayı, Bana Sevmeyi Anlat dizilerinden sonra Çukur’da oynadı. En çok da o diziyle zihinlere yerleşti.

Kapak bile oldu! Çukur'un Akşın'ı, Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan'ın önlenemez yükselişi! 8

Daha sonra Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız’da ve onun ardından da Şampiyon dizisinde oynadı. Masumiyet dizisinden önce ise Gain’de yayınlanan Terapist dizisinde rol aldı. Şimdilerde ise Masumiyet ile kariyerinin dönüm noktalarından birisini yaşıyor.

Hal böyle olunca İlayda Alişan, moda dergilerine de kapak olmaya başladı. 1.60 boyundaki genç oyuncu, düzgün fiziği ile de dikkatleri çekiyor. Elele dergisinin Nisan sayısına bir röportaj veren Alişan, aynı zamanda da kapak kızı oldu.

Görünen o ki İlayda Alişan’ı Masumiyet dizisi devam ettiği sürece daha çok konuşacağız. Son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden birisi olan İlayda Alişan, sosyal medyada da hayran kitlesini her geçen gün büyütmeye başladı…

İşte Elele dergisi kapak fotoğrafı…
Kapak bile oldu! Çukur'un Akşın'ı, Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan'ın önlenemez yükselişi! 9