Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinde doğru yolu bulana kadar izleyiciyi deli ettiler!

Sen Çal Kapımı dizisinde doğru yolu bulana kadar izleyiciyi deli ettiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi müthiş uyumları ile bugüne kadar gelmeyi başardı. Ancak dizinin senaryosuna yönelik ciddi eleştiriler de zaman zaman sosyal medyada yer aldı.

Eğlenceli ve komedi ağırlıklı olarak başlayan Sen Çal Kapımı dizisinin sezon dizileri ile rekabet etme adına drama ağırlık vermesi ile birlikte izleyicilerin ilgisinin de azalmaya başladığı görülmüştü. Romantik komedi dizisinin dram yapımı halini alma aşamasında yaşanan ciddi reyting kayıpları, sonunda senaristlerin aklını başına getirdi.

Sen Çal Kapımı dizisi yine aslına geri dönüyor. Yani artık daha eğlenceli, daha romantik anların yer aldığı, dramın daha az hissedildiği bir hale dönüşecek. Zira bu adım atılmaz ise zaten izleyici ilgisinin geri gelmesi de çok zor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin uyumunu harcamak istemeyen Fox TV, yaz aylarında da bu diziyi sürdürmekte kararlı. İşte bu kararlılık da senaristlere yol değişikliği yapma zorunluluğu getirdi.

Sen Çal Kapımı’nın 38. bölümünden itibaren hikayede değişimin izlerini görmeye başlayacaksınız. Romantizmin öne çıktığı sahneler yine hayranları mest edecek.

Tabii ki hem duygusal hem de komik anların fazlalaşması izleyicinin ilgisinin yeniden diziye döneceği anlamı taşımıyor. Ancak yaz aylarında da bu tempo tutturur ise geçen yıl olduğu gibi yine iyi sonuçlar alacaktır.

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 38. bölümünden 1. fragman: