Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade, Şahika’nın cenaze töreninden gelen videoya yorumuyla güldürdü!

Nesrin Cavadzade, Şahika’nın cenaze töreninden gelen videoya yorumuyla güldürdü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamı Fox TV’de 109. bölümü yayınlanan Yasak Elma dizisinde Şahika karakterinin cenaze sahnesi ekrana geldi. Nesrin Cavadzade’nin, sette yaşanan tartışma sonrasında işine son verildiği ve karakterin de senaryodaki değişiklikle öldüğü konuşuldu.

Cavadzade’nin dizinin eski yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un çekimlere geldiği gün sette bir tartışma yaşandığı gündeme gelmişti. İddiaya göre, yönetmen Murat Öztürk’ün rahatsız olması nedeniyle destek için sete gelip çekim yapan Neslihan Yeşilyurt, bir diğer oyuncu Eda Ece ile sohbet etmeye başladı.

Bu sırada yerini de yardımcısına bıraktı. Aynı anda Nesrin Cavadzade’nin çekimi vardı. Oyuncu bir süre sonra çekimin uzun sürmesi nedeniyle gerilip sohbet eden Yeşilyurt’a çıkıştığı ve tartıştıkları şeklinde bir konuyla gündeme geldi.

Bu tartışma ile birlikte seti terkeden, telefonunu kapatan ve yapımcı Fatih Aksoy’un dahi ulaşamadığı Cavadzade’nin tavrı da diziden çıkarılmasına yol açtı!

Nesrin Cavadzade konuyla ilgili bir açıklama yapmadı ama söylentiler sonrasında bu haftaki yeni bölümde Şahika’nın dizideki rolü bitti. Cansu’nun ateşi sonucu ölen kişinin Şahika olduğu ortaya çıktı.

Nesrin Cavadzade, Şahika'nın cenaze töreninden gelen videoya yorumuyla güldürdü! 8

Nesrin Cavadzade, dizide Şahika’nın cenaze sahnesi sırasında çekilen bir fotoğrafı paylaştı önce. İki oyuncunun temsili cenaze töreninde tabut başındaki halleri görülüyor.

Cavadzade daha sonra aşağıdaki fotoğrafı yayınlayarak menajer ve oyuncu Hayati Akbaş’ın, Şahika’nın tabutu başında döktüğü gözyaşlarına “İşte Şahika’nın ardından dökülen yegane göz yaşları” yorumunu yaparak kahkaha emojisi koydu…

Nesrin Cavadzade, Şahika'nın cenaze töreninden gelen videoya yorumuyla güldürdü! 9