Ana sayfa Dizi Analiz Kara Ağaç Destanı dizisi 4. bölüm analizi; Sultan ipuçlarını takip ediyor!

Kara Ağaç Destanı dizisi 4. bölüm analizi; Sultan ipuçlarını takip ediyor!

tarafından ker_def

TRT 1’in, yapımcılığını Hasan Karul’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren’in oturduğu dizisi ‘Kara Ağaç Destanı’ önceki akşam dördüncü bölümüyle ekrana geldi.

1970’li yıllarda geçen ‘Kara Ağaç Destanı’nın başrollerinde Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav, Merih Öztürk yer alıyor.

4.Bölümde Neler Yaşandı? İşte detaylar:  Celal Ağa’nın, Merdo’yu teslim etmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Ömer’in yanında duran kişi Sultan oldu. Merdo’yu ölüme terk etmemeye kararlı olan Ömer, arkadaşını kurtarmak için bir plan yaptı. Merdo’nun, Latif Bey’in elinden kurtulmasıyla ortalık iyice karıştı. Celal Ağa, oğlunu Devranoğulları’ndan korumak için harekete geçti. Bu durum iki aile arasındaki gerilimi iyice yükseltti.

Sultan’ın aklı, babasının kendi eliyle yaptığı beşikte Ömer’in adının yazılı olduğunu görmesiyle iyice karıştı. Bunun peşine düşen Sultan, karşısına çıkan gizemli kadının söyledikleriyle Asiye’ye gitti. Asiye ve Naile, ortaya çıkan gizemli kadının tehditleriyle karşı karşıya kaldı.

Sultan, sorularının cevabını Asiye’den almasa da Asiye’nin odasında bulduğu bez parçası soru işaretleri yarattı. Sultan, bez parçasının kalan kısmının kendi evinde olduğunu gördü.

Latif Bey, Gülnaz ile Merdo aşkından haberdar olunca bu durumu kullanmaktan geri durmadı. Gülnaz’ı jandarmaya ihbar ederek tutuklanmasını sağlayan Latif Bey, böylece Merdo’nun ortaya çıkmasını sağladı. Merdo, Gülnaz’ı içine düştüğü zor durumda bırakmamak adına jandarmaya teslim oldu.