Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Sevda dizisi, Amerika’da kazandığı başarıyla büyük dikkat çekti!

Kara Sevda dizisi, Amerika’da kazandığı başarıyla büyük dikkat çekti!

tarafından zk zk

Türkiye’de yayınlandığı dönemde büyük ilgi çeken Kara Sevda dizisi, pek çok ülkeye satılmış ve ödüller getirmişti.

Diziye yurt dışında gösterilen ilgi hala devam ediyor. ABD’nin İspanyolca yayın yapmakta olan kanalı Univision’da yayınlanmaya başlayan dizi, Amor Eterno ismiyle yer alıyor.

İlk bölümü geçtiğimiz günlerde ekrana gelen Kara Sevda dizisinin aldığı reytingle rakiplerini gölgede bırakması dikkat çekti.

Kanalın en güçlü rakiplerinden biri olan Telemundo’da eş zamanlı yayınlanan programları her kategoride geçen “Amor Eterno” ilk gününde 18-49 yaş grubunda rakibinden %18, 18-34 yaş grubunda ise %70 daha yüksek reyting alarak muhteşem bir başlangıç yaptı.

Kara Sevda dizisi, Amerika'da kazandığı başarıyla büyük dikkat çekti! 7

Dizinin ekrana geldiği esnada #AmorEternoUS etiketi Twitter’da hakkında en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Inter Medya’nın Kurucu ve CEO’su Can Okan; “Kara Sevda, Türk dram türünün en başarılı örneklerinden biri. Bugüne kadar 80’den fazla ülkede izleyiciyle buluşmuş, küresel çekiciliği olan çok güçlü bir dizi. Özünde romantizm ve aile çatışmaları bulunduruyor. Çok başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip olan Kara Sevda, Türk dizi endüstrisinin en önemli yapı taşlarından biri.”

Yurtdışında “Endless Love” adıyla bilinen Kara Sevda, geçtiğimiz yıl Uluslararası Emmy ödüllerinde “En İyi Telenovela” ödülüne layık görüldü. 2016 yılında ise Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nde Jüri Özel Ödülünü kazandı.